0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3hafta öncede Gökçeada(İmroz) da idim :)İkiside çok farklı birbirinden ama benim ruhani dünyama İmroz daha çok hitap ediyor..
Bu birazda beklentiyle alakalı, demek ki gözümde çok büyütmüşüm. Acaba benim aracım fazla mı ses alıyor derken passatı görünce yanıldığımı anladım. Durum bundan ibaret. Herkese saygılar...
Benim için en dikkat çekici nokta Citroen C5 in çok fazla yol sesi alıyor tespiti. Hâlbuki bu araçlar ziyadesiyle konfora yönelik, çok şaşırdım. Acaba çok kötü lastik seçimimi yapılmış diye de düşündüm...
.DSG'ye gelecek olursak gerçekten başarılı bir şanzıman.Bazı sahiplerini pahalıya üzmüş olsa da güzel bir şanzıman.Vitesin artarken ki değişimini beğeniyorken yavaşlarken vitesi çok geç değiştirmesine de uyuz oluyordum.Genelde yavaşlarken vitesi kendim düşürüyordum.Aşağıda ki fotoğrafta DSG şanzımanlı arabam ile 50 LT yakıtla Ankara şehir içi trafik ve yasal hızın yukarısında ki performanslı kullanım sonrası km
imza: Kadir Sahin.
Audi'de bulunan Multitronic 8 ileri olmasına rağmen DSG gibi davranmıyor.Ama DSG beni deli ediyorduSen yine ezan beklerken ben de sahur için uykuya geçiyorum
Ben Passat'ın dışarıda duyulan dizel hırıltısına hasta oluyorum..Tok ve kendine güvenli bir ses..