0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://forum.donanimhaber.com/m_78067025/f_//tm.htmEcoboost dedğiniz motor aynı kategoride değil...Okuyun görün işkembeden sallamıyoruz.
Bence gecerli bir kaynak degil. Ne malum donanumhaber'dekilerin iskembeden sallamadigi. Buarada VW'i tebrik etmek lazim 7 sene ust uste birincilik buyuk basari.
Buarada Turkiyede Benz ve Bmw'nin Hybrid modeleri varmi?
benim bildiğim yok, ki türkiye de, çok çevreci bir toplumda yok abi zaten, türk gençlerinin yüksek çoğunluğu, karbüratörlü ve yüksek hacimli amerikan seviyorlar. Hybrid açıkcası, tr şartlarında satılması zor. Toyota Prius ve Honda CR-Z nin satış rakamlarıda bunu destekliyor.
İki adres verdim Kadir ben hususi facebook tan üye olun dediğim yere görürsünüz.
Prius 1.8 vergisinden kaybediyorda bu Cr-z 1.5 oldugu halde neden satamiyor acaba?
Yakinda arabalardan motoru kaldirip sadece turbo koyarlar.. mercedese yakistiramamistim bmw ye hic yakistiramadim.. 5 kasaya 1.6 lt nedir ya
Teknik verilere bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Türk insanı 40bin tl daha az verip 5 serisine binecek bundan iyisi şamda kayısı gibi bişey. Ve de adamları tebrik etmek lazım yadırganacak bir durum yok.
bu bmw de tamamen özenti canım. mercedes e180 1.6 lt motor 156 hp arabasını satışa çıkardıktan sonra 5.16 çıkartıyor. şaka bir yana bir yandan güzel bir yandan kötü. 2.0 dizel motoru zaten az yakan bir motor. 1.6 nın avantajı sadece vergi olur diye düşünüyorum hatta 1.6 ile 2.0 ın yakıt tüketimi hemen hemen aynı olur kasa ağırlığından dolayı. söyleyeceklerim bu kadar
Kol kadar pistonun olacagina findik kadar turbon olsun.tuttum bu lafi.
mercedes'in s400 hybrid'i vardı. hatta trafikte birkaç tane gördüm. bmw'ye rastlamadım bugüne kadar.