0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence sisleri sakın sarı yapma..Sade modifiye her zaman iyidir.. Spor yay takarsın , jantları orjinalse zaten güzel.. camlar film , farlar karartma olabilir.ama şerit falan bence hiç bulaşma :S
zamanında onu bende söylemiştimde ersin abiye
Ben 25 yaşındayım araba benden daha olgun gösteriyor biraz spor hava katmak istiyorum.Şerit işi benimde aklımı çok karıştırıyo yaptırsam mı yaptırmasam mı diye ? Bir çizim programı felan bulabilsem aslında yaptırmadan üstünde nasıl duruyo bir görmek isterdim açıkcası
Hocam tavanı siyah kaplat cam filmi ile , arkaya çıta rüzgarlık , cam rüzgarlığı ve oralarda yollar iyiyse spor yay taktın mı tamamdır..Diğer türlü sırıtır :/
Bu tavan kaplamaları zamanla sıkıntı çıkartırmı acaba aşınma gibi veya boyayı kaldırma gibi.Birde neyle kapladıklarından emin degilim ama tavan cam gibi gözüküyor o nedir bilginiz var mı ?
ha eğer body kit yaptırıp iyice değiştiricem diyorsan burada çeşit çok ;http://www.bodykits.com/Toyota/Corolla/Body-Kits-Conversions/Body-Kits/
Bunlar beni aşar hocam
o zaman cam filmi , xenon far , arkaya çıta rüzgarlık , cam rüzgarlıkları..ha bir de Toyota amblemini kırmızı yaparsan çok hoş duruyor
hiç uğraşma yahu, sat hemen, rocco alalım sana, hiçbişey yapmana gerek kalmaz, zaten %90ında spor helezon mevcut, e fiyat olarakta corolladan biraz daha ucuz, üste kalan paraylada yazılım yaparsın, yakıtın değişmez, performansın ciddi artar, sportif bir duruş kazanırsın, amacına erişirsin
Merhaba arkadaşlar forumda aktif olarak yorumlara fikirlere konuşmalara dahil olmasamda sürekli takip ediyorum.Aklımda bir düşünce var ama nasıl olur sizinde fikrinizi almak istiyorum bende 2010 makyajlı corolla var.Araç fabrikadan çıktıgı gibi klasik bir şekilde duruyor üstünde ekstra hiç bir şey yok araca film çektirecem stopları karartacam sislerede sarı folyo düşünüyorum mügen rüzgarlık taktırcam araç basık veya spor yay takılı degil ama bu bagajdan başlayıpta ön kaputa kadar 2 çizgi veya tek çizgi şerit halinde siyah film gibi birşey çekiyolar ya birde ondan yaptırsam nasıl durur sizce veya çevrenizde öyle bir araç gördünüz mü ? Fikrinizi almak isterim. (renk metalik gri)
Merhaba,Stop karartma, sislere folyo amaan uzak dur aracın havasını bir hayli bozarsın.Şerit denenebilir.Yay kullanıcıya göre olabilir.
Şerit bence çok gıcık durmayacaktır gibi geliyo ortadan degilde daha çok sol tarafa daha yakın bir tanesi 5cm genişliginde digeride 2.5 cm felan diye düşünmüştüm ama arkadaşlar pek hoş duracagını söylemediler.Birde bizim aracı kalitesiz haysiyetsiz bir insan anahtar gibi sivri uçlu birşey ile arka sağ kapıyı 20 cm kadar iyi bir çizmiş.Boyatmak taraftarıda degilim ama fikirlerimde bu kasaya göre uçuk kalıyo sanırım.Kapılarada dövme şeklinde bişeler mi yaptırsam diyorum abartmış olurum herhalde ortadaki gri focusa yapılan uygulama gibihttp://www.yesilcimen.net/modifiyeli-ford-focus/