Gönderen Konu: Sizce nasıl olur ?  (Okunma sayısı 2465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce nasıl olur ?
« Yanıtla #20 : Temmuz 26, 2013, 01:48:23 »
Alper abi Kemal amcadan etkilenmiş gördüm seni yahu sat hemen :))
Abi sende rocco vardı yanlış hatırlamıyorsam yakıt durumun nasıl yanlış bilmiyorsam km'de 600 yada 800 kuruş yakıyo diye duymuştum.
Kendime ait bir araba alacagım zaman tavsiyen aklımda Alper abi ama şimdilik ailecek kullanıyoruz bizede geniş araç lazım oluyor malum Gurbet :)
rocconun arka koltukları corolladan geniş yav, sadece girip çıkması sıkıntı:) Birde bagajı biraz daha ufak tabi. Ama kaşla gözle uğraşmana gerek kalmıyor., 60 kuruş , 12lt/100km ye tekavül eder, bu mümkün değil roccoyla, ben 10.4 lt ortalamaya, kartepeye çıkarken, yağışlı bir havada, time trial tarzı bir sürüşle sadece 1-2 . vitesleri kullanarak yakalayabildim. Ki bu maksimum test normlarından çok daha fazla yakıt tükettiren bir sürüş. normal şehir içi ortalamam, rodajdan sonra 8-9 lt ki, turbo ve supercharge sesini dinlemeyi sevdiğimden, araba yerli yersiz devir dönüyor.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 26, 2013, 01:48:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Temmuz 27, 2013, 00:17:32 »
rocconun arka koltukları corolladan geniş yav, sadece girip çıkması sıkıntı:) Birde bagajı biraz daha ufak tabi. Ama kaşla gözle uğraşmana gerek kalmıyor., 60 kuruş , 12lt/100km ye tekavül eder, bu mümkün değil roccoyla, ben 10.4 lt ortalamaya, kartepeye çıkarken, yağışlı bir havada, time trial tarzı bir sürüşle sadece 1-2 . vitesleri kullanarak yakalayabildim. Ki bu maksimum test normlarından çok daha fazla yakıt tükettiren bir sürüş. normal şehir içi ortalamam, rodajdan sonra 8-9 lt ki, turbo ve supercharge sesini dinlemeyi sevdiğimden, araba yerli yersiz devir dönüyor.
İlerde kendime ait bir araç alabilirsem göz önünde bulunurum Alper abi :)
Aklımdaki şeyleri yaptıgım zaman fotolarını paylaşırım değerli yorumlarınız için herkese teşekkürler.
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla