0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakışmaz mı yakışır tabiki . Araçlarımız aynı kasa bak ben sana arabaya yaptıklarımın fotosunu atayım sana fikir olur . Öncelikle bagaja krom çıta aldım tabiki bu zevk meselesi . daha sonra cam çıtası sonra cam rüzgarlığı ve daha sonra 2 numara cam filmi uyguladım. En son Bagaj spoileri aldım (160 tl boyalı olarak bence kesin almalısın ) Not: Amblem içi kırmızı yapışkanalrı söktüm şuan böyle değil . çok abartı oluyordu. Şimdilik bu kadar yaptım ve yeter diye düşünüyorum bakalım
Öncelikle şunu belirteyim ben sizden yaşça küçüğüm benim size abi demem gerek aramızda 1 yaş olsada Bende yakıştıramıyordum bagaj çıtasını ama daha sonra takınca gözü alışıyor insanın beğenmeye başladım . Cam çıtası güzel görünüyor bencede al. 3m ince spoilerden aldım ama takmadım beğenmedim hatta depoya bakmam gerek eğer atılmamışma ben size kargo ile yollayabilirim hem yakınız plakalarım orjinal plaka app yaptırmadım sadece yazdırdım tekrar önden pek bir aksesuar yapmadım arabama amblem içi kırmızı folyo vardı söktüm çok çocukça gelmeye başlamıştı artık Buyrun buda Önden fotosu. Bak buda dediğim 3m spoiler fotosunu bulmuşken atayım eğer depodaysa istersen yollayabilirim
Önden bir foto daha şunu ekleyeyim Bilgisayarda olan fotoğraf bu var pek net değil ama koyayım yinede
istediğim çita bundan işte ücreti ne kadar olur bana teşekkür ederim yaş farkı 1 olsada saygı gösterdiğin için .) senin plakada hiç çevirmede sıkıntı oldumu sonradan üstüne yazdırdığın halde..
Kesinlikle amerikan park yaptıram ama bizim buralarda yapan yer bulamıyorum. eğer adanada siz yaptırısanız bana haber verin gelirim yaptırmaya . 100 km var aramızda altı üstü
Ne fıyatı hediyem olsun yeni aracınıza bende ufak bir katkıda bulunmus olurum bulabilirsem tabiki hayır daha çevirmede hiç bir skntı olmadı 3 kere düştük daha ztn çevirmeye
ben aldım kendim bağlayacağım arefe günü burda yapan yer çok arefe günü bağlayabilirsem istersen sipariş veririr senin içinde gelir geldiğinde gelirsin ben sana yaparım ?
Bende internetten sipariş vermeyi düşünüyordum buradaki sanayide ustalardan birine götüreyim eğer yapamazlarsa gelirim Rica ederim yarın iyi bir araştırır sana msj atarım inş bulurum işe yaramış olur enazından
olur zaten 5 dakika sürüyor şemasını ezberledim teşekkür ederim..
İnternetten bakıp bide ben yapmayı denerim bakalım olmadı ustaya götürücez artık . rica ederim.
ön cama yaptırma bence...diğerlerine de 2 numara yaptırsan gayet şık durur, arka camı mutlaka bir numara daha koyu çektir, daha güzel oluyor...
parasını verdim birdefa ön cam içinde ince çekilecek arka kapıları da kalın düşünüyorum ön kapılar az koyu sizce nasıl ön cam en incesi.
ya ön cama film güzel oluyor ama bildiğim kadarıyla polisler çok sıkıntı çıkarıyor bu olaya...ama illa yaptıracam diyorsan da, en açık olanından yaptır öne...dediğin gibi arka kapılar da koyu olabilir, o dana kalmış, ama arabayı çok da kapalı kutu gibi yapmamak lazım