Gönderen Konu: Cam Flimi Çektirecem nasıl olsun kararsızım kaldım yardım edin arkadaşlar..  (Okunma sayısı 3238 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar arefe günü cam flimi çektireceğim ücretini ödedim ön cam'a da çekilecek 1 kat çok ince diğer taraflarda kararsızım arka cam a kalın düşünüyorum yan taraflar için aklımda birşey yok kardım ederseniz sevinirim..

araç aşşağıdaki fotodadır...

01 AF 827 olmazsa olmazımdır :)

01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Yakışmaz mı yakışır tabiki . Araçlarımız aynı kasa bak ben sana arabaya yaptıklarımın fotosunu atayım sana fikir olur . ;)

Öncelikle bagaja krom çıta aldım tabiki bu zevk meselesi . daha sonra cam çıtası sonra cam rüzgarlığı ve daha sonra 2 numara cam filmi uyguladım.

En son Bagaj spoileri aldım (160 tl boyalı olarak bence kesin almalısın )  Not: Amblem içi kırmızı yapışkanalrı söktüm şuan böyle değil . çok abartı oluyordu.

Şimdilik bu kadar yaptım ve yeter diye düşünüyorum bakalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Yakışmaz mı yakışır tabiki . Araçlarımız aynı kasa bak ben sana arabaya yaptıklarımın fotosunu atayım sana fikir olur . ;)

Öncelikle bagaja krom çıta aldım tabiki bu zevk meselesi . daha sonra cam çıtası sonra cam rüzgarlığı ve daha sonra 2 numara cam filmi uyguladım.

En son Bagaj spoileri aldım (160 tl boyalı olarak bence kesin almalısın )  Not: Amblem içi kırmızı yapışkanalrı söktüm şuan böyle değil . çok abartı oluyordu.

Şimdilik bu kadar yaptım ve yeter diye düşünüyorum bakalım :)

teşekkür ederim cantekin abi yorumun ve önerilerin için abi ben arabayı ilk aldığımızda bende bagaj çitası düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim çita kısa olunca yakıstırmadım ben uzun çitalara krom güzel gidiyor cam kitası kapı kolu çitaları aklımda abi şuan elim dar borcum var bagaj spoyleri ben böyle düşünmüyorum abi ince 3m çita olanlar var onları seviyorum onlar hoşuma gidiyor

Abi bu arada app plakadan hiç sıkıntın oldumu ne zamandan blli kullanıyorsun aracın abi önden fotosunuda atabilirmisin ön taraftan merak ettim açıkcası :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
Öncelikle şunu belirteyim ben sizden yaşça küçüğüm benim size abi demem gerek aramızda 1 yaş olsada  :) Bende yakıştıramıyordum bagaj çıtasını ama daha sonra takınca gözü alışıyor insanın beğenmeye başladım . Cam çıtası güzel görünüyor bencede al. 3m ince spoilerden aldım ama takmadım beğenmedim hatta depoya bakmam gerek eğer atılmamışma ben size kargo ile yollayabilirim hem yakınız :) plakalarım orjinal plaka app yaptırmadım sadece yazdırdım tekrar :) önden pek bi aksesuar yapmadım arabama amblem içi kırmızı folyo vardı söktüm çok çocukça gelmeye başlamıştı artık :)

Buyrun buda Önden fotosu.

Bak buda dediğim 3m spoiler fotosunu bulmuşken atayım eğer depodaysa istersen yollayabilirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
Önden bi foto daha şunu ekleyeyim Bilgisayarda olan fotoğraf bu var pek net değil ama koyayım yinede :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Öncelikle şunu belirteyim ben sizden yaşça küçüğüm benim size abi demem gerek aramızda 1 yaş olsada  :) Bende yakıştıramıyordum bagaj çıtasını ama daha sonra takınca gözü alışıyor insanın beğenmeye başladım . Cam çıtası güzel görünüyor bencede al. 3m ince spoilerden aldım ama takmadım beğenmedim hatta depoya bakmam gerek eğer atılmamışma ben size kargo ile yollayabilirim hem yakınız :) plakalarım orjinal plaka app yaptırmadım sadece yazdırdım tekrar :) önden pek bir aksesuar yapmadım arabama amblem içi kırmızı folyo vardı söktüm çok çocukça gelmeye başlamıştı artık :)

Buyrun buda Önden fotosu.

Bak buda dediğim 3m spoiler fotosunu bulmuşken atayım eğer depodaysa istersen yollayabilirim :)

istediğim çita bundan işte ücreti ne kadar olur bana teşekkür ederim yaş farkı 1 olsada saygı gösterdiğin için .) senin plakada hiç çevirmede sıkıntı oldumu sonradan üstüne yazdırdığın halde..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Önden bir foto daha şunu ekleyeyim Bilgisayarda olan fotoğraf bu var pek net değil ama koyayım yinede :)

amerikan park sinyal modülü al park ampulleri sarı sislerde açık çok güzel olur..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
Kesinlikle amerikan park yaptıram ama bizim buralarda yapan yer bulamıyorum. eğer adanada siz yaptırısanız bana haber verin gelirim yaptırmaya . 100 km var aramızda altı üstü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
istediğim çita bundan işte ücreti ne kadar olur bana teşekkür ederim yaş farkı 1 olsada saygı gösterdiğin için .) senin plakada hiç çevirmede sıkıntı oldumu sonradan üstüne yazdırdığın halde..

Ne fıyatı hediyem olsun yeni aracınıza bende ufak bi katkıda bulunmus olurum bulabilirsem tabiki :) hayır daha çevirmede hiç bi skntı olmadı 3 kere düştük daha ztn çevirmeye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Kesinlikle amerikan park yaptıram ama bizim buralarda yapan yer bulamıyorum. eğer adanada siz yaptırısanız bana haber verin gelirim yaptırmaya . 100 km var aramızda altı üstü :)

ben aldım kendim bağlayacağım arefe günü burda yapan yer çok arefe günü bağlayabilirsem istersen sipariş veririr senin içinde gelir geldiğinde gelirsin ben sana yaparım ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ne fıyatı hediyem olsun yeni aracınıza bende ufak bir katkıda bulunmus olurum bulabilirsem tabiki :) hayır daha çevirmede hiç bir skntı olmadı 3 kere düştük daha ztn çevirmeye :)

teşekkür ederim bulursan sevinirim bulduğunda bana mesaj gönderirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
ben aldım kendim bağlayacağım arefe günü burda yapan yer çok arefe günü bağlayabilirsem istersen sipariş veririr senin içinde gelir geldiğinde gelirsin ben sana yaparım ?

Bende internetten sipariş vermeyi düşünüyordum buradaki sanayide ustalardan birine götüreyim eğer yapamazlarsa gelirim :)

Rica ederim yarın iyi bi araştırır sana msj atarım inş bulurum işe yaramış olur enazından :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Bende internetten sipariş vermeyi düşünüyordum buradaki sanayide ustalardan birine götüreyim eğer yapamazlarsa gelirim :)

Rica ederim yarın iyi bir araştırır sana msj atarım inş bulurum işe yaramış olur enazından :)

olur zaten 5 dakika sürüyor şemasını ezberledim :) teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
olur zaten 5 dakika sürüyor şemasını ezberledim :) teşekkür ederim..

İnternetten bakıp bide ben yapmayı denerim bakalım olmadı ustaya götürücez artık .:) rica ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
İnternetten bakıp bide ben yapmayı denerim bakalım olmadı ustaya götürücez artık .:) rica ederim.

azim edersen başarırsın sıkıntı yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
ön cama yaptırma bence...
diğerlerine de 2 numara yaptırsan gayet şık durur, arka camı mutlaka bir numara daha koyu çektir, daha güzel oluyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ön cama yaptırma bence...
diğerlerine de 2 numara yaptırsan gayet şık durur, arka camı mutlaka bir numara daha koyu çektir, daha güzel oluyor...

parasını verdim birdefa ön cam içinde ince çekilecek arka kapıları da kalın düşünüyorum ön kapılar az koyu sizce nasıl ön cam en incesi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
parasını verdim birdefa ön cam içinde ince çekilecek arka kapıları da kalın düşünüyorum ön kapılar az koyu sizce nasıl ön cam en incesi.

ya ön cama film güzel oluyor ama bildiğim kadarıyla polisler çok sıkıntı çıkarıyor bu olaya...
ama illa yaptıracam diyorsan da, en açık olanından yaptır öne...
dediğin gibi arka kapılar da koyu olabilir, o dana kalmış, ama arabayı çok da kapalı kutu gibi yapmamak lazım ;)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ya ön cama film güzel oluyor ama bildiğim kadarıyla polisler çok sıkıntı çıkarıyor bu olaya...
ama illa yaptıracam diyorsan da, en açık olanından yaptır öne...
dediğin gibi arka kapılar da koyu olabilir, o dana kalmış, ama arabayı çok da kapalı kutu gibi yapmamak lazım ;)

ön cam için ince yapılırsa sorun olmaz sanıyorum ama arka kapılar ve arka cam koyu istiyorum ön kapılar ne çok koyu nede çok açık  gibi geçiyor aklımdan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
cok basit 2 numara film yaptır bitsin kafandaki sorular
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır