Gönderen Konu: Cam Flimi Çektirecem nasıl olsun kararsızım kaldım yardım edin arkadaşlar..  (Okunma sayısı 3170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
ön cama 3M in nerdeyse renksiz olan filmini çektirdim, ısı ve ultraviyole süzüyor ve gece önden gelen bazı ökküzlerin:) aşırı farlarına engel oluyor memnunum
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ben de senin gibi kararsızdım arka koyu yanlar orta koyu yaptırdım gec bile kalmışım taktırdıktan sonra tavsiye ederim takdır..
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ben de senin gibi kararsızdım arka koyu yanlar orta koyu yaptırdım gec bile kalmışım taktırdıktan sonra tavsiye ederim takdır..

ben henüz geç kalmadım arabayı yeni aldık .) aldık babam götürdü izmitte çalışıyor arefe günü gelecek geldiği gün takılacak :)
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ön cama 3M in nerdeyse renksiz olan filmini çektirdim, ısı ve ultraviyole süzüyor ve gece önden gelen bazı ökküzlerin:) aşırı farlarına engel oluyor memnunum

zaten en incesinden başka çektirmem öne :) gece yolculuğunda nasıl oluyor bi zorluk çıkıyormu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
cok basit 2 numara film yaptır bitsin kafandaki sorular

gece bazen babam yola gidiyor adana izmit tatile yanımıza geliyor gece yolda etrafını görmesi önemli benim için önemli olan ve gündüz de arabanın içini koruması

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Bende yarın nasip olursa aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyordum. Konu başlığını görünce atladım. Ben ön hariç tüm camlara 1 numara 3m yaptırmayı düşünüyorum. 2 numara muayeneden geçiyor mu? Eğer geçiyor ise ön kapılara 1, arka kapılara ve arka cama 2 yaptırayım. Ne dersiniz?
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Bende yarın nasip olursa aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyordum. Konu başlığını görünce atladım. Ben ön hariç tüm camlara 1 numara 3m yaptırmayı düşünüyorum. 2 numara muayeneden geçiyor mu? Eğer geçiyor ise ön kapılara 1, arka kapılara ve arka cama 2 yaptırayım. Ne dersiniz?

abi ben arka camı en koyusundan arka kapılarda arka cam giib yaptıracam ön kapılar az açık olacak ön cama en incesinden sende böyle yaptır..