0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ancak bazı özellikleri de aramıyor değil insan mesela yolcu koltuğunda yükseklik ayarının olmaması, ön kol dayamanın yükseklik ayarlı olmaması plastik malzeme gözlerinin daha kaliteli malzeme olabileceği , arkada havalandırma olmaması yol bilgisayarında tüketimin anlık olarak sayısal değerinin olmaması .
arkadaşlar merhaba aracı on gün kadar önce Ortaköy plazadan teslim aldım ve memleketim Sivas'a getirdim. Aslında izlenimlerimi ilk anda da sizlerle paylaşmak istemiştim ama aracı biraz daha tanıdıktan sonra daha iyi olacağını düşündüm. ilk olarak çok yumuşak bir sürüşü var çok konforlu sanki elektrikli bir araç kullanıyorsunuz hiç sesi çıkmıyor hatta geçenlerde rölantide eşim bizim araçta start-stop varmış dedi oysaki o sırada araç çalışıyordu:) aracın içi çok şık aracın içi dışından daha da şık desem yalan olmaz doğrusu. Anahtarsız giriş çıkış, arka kamera yumuşak süspansiyonları özellikle en çok övgüyü hak eden özellikleri bence . Ancak bazı özellikleri de aramıyor değil insan mesela yolcu koltuğunda yükseklik ayarının olmaması, ön kol dayamanın yükseklik ayarlı olmaması plastik malzeme gözlerinin daha kaliteli malzeme olabileceği , arkada havalandırma olmaması yol bilgisayarında tüketimin anlık olarak sayısal değerinin olmaması .Performans konusu kişiye göre göreceli bence ama bu ağırlıktaki bir araç için gayet normal . Aracı henüz yeni olduğu için çok fazla sıkıştırmadım ama 100 kmye 10 snde çıkabiliyorsa ne ala daha ne olsun. Bir şey dikkatimi çekti araç hızlandıktan sonra vitesi boşa aldığınızda araç çok uzun mesafe hız kaybetmeden devam ediyor. yakıt ise gayet makul ben henüz araç yeni olmasına rağmen (toplam 1500 km 1000km şehir dışı 500km sehir içi) şehir içi kullanıma başladığımda ortalamayı sıfırladığımda ortalama tüketim 7,8-8,0 arasında değişiyor, makul rakamlar olsa gerek. özetle rahat konforlu kullanımı zevkli yumuşak bir araç, umarım ilerde dokunmatik ekrana navigasyon yüklemesini makul rakamlara yaptırabiliriz buna ek olarak ekran özellikleri biraz daha yazılımla geliştirilebilir.
hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın. bu arada anlık tüketim mutlaka vardır.
yol bilgisayarı anlık tüketim gösterir genelde. yeni avensisi bilmiyorum ama modu değiştirip biraz kurcaladınız mı???
Erkan bey aracınız hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Eğer uzun yıllar binecem derseniz benim yaptığım gibi tez zamanda LPG kiti bağlatmanızı tavsiye ederim.
Yusuyf bey merhaba. Ben çok kurcaladım maalesef yok. Anlık tüketimi 1-30 litre çizgisi üzerinde grafiksel olarak gösteriyor.
Siz yok diyorsanız yoktur. klavuzunda açıklama vs var mı.
teşekkür ederim LPG ben de düşünüyorum ama garanti konusunu siz nasıl yaptınız
Araç garantiden çıkmıyor kesinlikle. LPG kaynaklı bir arıza olursa garantiye sokmuyorlar. Bununda çözümü mevcut. Misal ben BRC taktırdım 2 yıl LPG kaynaklı arızalarda 25.000 TL'ye kadar garanti veriyor.
hayırlısı olsun öncelikle...arka bölüm koltuk altına gizli havalandırma kanalları ile ısıtılıp soğutuluyor.Fiyat performansı gayet yüksek araç ben ocak ayında almıştım gayet memnunum 11.000 km civarındayım şu an bozuk yollarda biraz ses yapmaya başladı ve motoru çok hantal insan bazen sollamalarda turbo motor ihtiyacı hissediyor.Klimanın oradakı kaplama çok hassas düğmeyi çevirirken bile çiziliyor.aşırı güneşte çizik olduğunu farkedebilirsin :)Lpg hiç önermem toyota aracın motorunu elektrik sistemlerini yürüyen aksamını garanti dışına çıkarıyor.Bundan önce suzukı aracım vardı ve lpg den dolayı sübap arızası verdi.Böyle bir araçta bu devirde neden navigasyon seçeneği olmaz anlamakta güçlük çekiyorum.
Çağlar bey yürüyen aksam garantiden çıkmıyor! Daha birkaç ay evvel LPG'li aracımın garanti kapsamında fren kaliperleri değişti.
Şehir içinde ufak bir aracım var avensisi şehir dışı kullanımda kullanıyorum.Ekonomi istenecekse dizel araçtan yanayım.