İşe direksiyon kılıfından başlıyabilirsiniz
Direksiyon kılıfı göz yoran içerdeki nesnelerden başlıyabilirsiniz evet..
Ek olarak sanırım sensörlerin aralarına pasta ya da cila girmiş onları iğneyle temizlerseniz sırıtmıcaktır..Sağ arka stobunuz solmuş gibi ince sulu zımpara atıp pasta cilayla eski haline çevirebilirsiniz..
Ön konsöldeki bana göre gereksiz nesneler aracınızı kötü göstermiş. Direksöyon kılıfı ve bağlı aparat değil hepsini çıkartın daha şık olur.
Direksiyin kilifini cikar abi bence kaba durmus direksiyonun yiprandiysa sanayide derisini degistirt orta kosoldakileri cikar bence birde su kullugun ustundeki kapagi tamir ettir park sensorleri boyanmadimi tam beyazlik vb var birde su arka stoplarin camini temizletsen abi solmus rengi. Sonra marspiyer taktir yanlara oyle devam et benim konum vardi e12 sedan modifiyemi neydi unuttum onu incele
direksiyon kılıfı ve cam fliminden başlaya bilirsin arka stopları temizletip kırmızı transparan çektirirsen daha güzel durabilir..
hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.
Öncelik direksiyon kılıfını çıkartın. daha sonra gereksiz abartı süsleri kaldırın atın

Çakmaklığınızı değiştirin daha kibar çakmaklık alın

vites başlığını değiştirin yada deri kaplatın. Vites körüğünün derisini değiştirin . Gelelim dış görünüşe. Arka stopların orta yuvarlak olan kısmına yani kırmızı yerler değil orta yere siyah taransparan film çekin solmuş görüntüyü kaldırır ve hoş bi görüntü katar bence yani. siyah cam ve isteğe bağlı imce spoiler yapın daha fazla abartıya kaçmadan böyle binin .

bide pasta cila atın parlasın ohhh tadından yenmez
Yorumlar için teşekkürler.
Olacak şeyleri biliyorum zaten

Araba çok güneşte kalmış heralde direksiyon berbat duruyo idarelik taktım o kılıfı

Stop lambalarınıda yaptırıcam zaten

Vites körüğü ve topuzuna gelince hiç sormayın aramadığım yer kalmadı ona uygun topuz bulamadım

döşemeciye özel yaptırcam artık körüğü falan deri olsun diye düşünüyorum.
Araba dün sanayiye girdi komple pasta cila rötüş ayrıntılı temizlik yapılıcak.Jantların rengi değiştirilecek falan fotoğrafları koyarım
küllük üstündeki kapak kırık benimki gibi

)
şunun için toptan bir sipariş versek ciddi bir indirim yapmazlar mı acaba?
Normalde tek alırsan fiyat ne ki ?
Ya tamir ettirin bir usta 10 tl alir ya kendiniz bile bedavaya yapabilirsiniz
tek fiyatı yoktur yani tek o kapak yoktur aracın içi hor kullanılmıs aracınız komple boyalımı???
tek fiyatı yoktur yani tek o kapak yoktur aracın içi hor kullanılmıs aracınız komple boyalımı???
Abi arabanın içi hor kullanılmış gibi gelmedi bana ya
Yok hor kullanılmamış sadece direksiyonda sıkıntı var oda güneşten olmuş heralde.O klimanın hava veren yerine telefonluğu takıcam diye yanlışlıkla kırdım

Boyaya gelince bilmiyorum valla hiç sormadım babama

Ticareti babam yaptı ben yapmadım.Boyalımı değilmi pek anlayamadım.Ayrıca galericilik yapıyoruz babam dandik araba almaz

Bendede boya takıntısı yok zaten hevesimi alır satarım.Başka araba alırım.İleriye doğru 5.20 düşünüyorum.
Küllük üstü kapakta nerde bilmiyorum araba bize geldiğinde kırıktı orası kapak yoktu yani
hayırlı olsun dediğim gibi o kapak tek satılmaz çok tesadüf olur bir toyota çıkmacısndan belki oda belki ben o kapağı bir yıldan fazla aradım bulamadım en sonunda gittim o kısmı komple aldım klima düğmeleriyle yani o konsolu komple aldım dreksiyon kaplamasınıda bizim burada dreksiyon + vites +el freni kaplama 25 lira sende yaparsın orada uygun bir fiyata tekrar hayırlı olsun
Güle güle kullanın, E12 Sol güzel araçtır.
Yanlız Vites topuzu olmamış gibi.
Direksiyon ve vites korugu icin bazi yerler guzel uygulamalar yapiyolar onlari tavsiye ederim arastirip bulabilirsin guzel bir iscilikle orjinalinden guzel olur
Araba boyacıdan çıktı.Bana göre araba süper olmuş jantlarda cup diye oturmuş (mat siyah) . Tabi sizin yorumlarınızda önemli

Yarın foto çekip koyucam arkadaşlar ve abiler.