Abi arabanin rengi guzel Allah kaza bela vermesin ama sol jantlarinin o rengi hic guzel olmamis
Gerçekten jantların rengi hiç olmamış 5 tl lik siyah kapak gibi duruyor

lastikle bütünleşmiş jant .yani olmadı bu bizumle diiııllssıııınnn
Kardeşlerim daha yapılacaklar bitmedi

Ypılacak çok şey var
Jantlar plasti dip mi?
bencede yapılacak cok, aslında ben böyle aracları daha cok seciyorum yapacak cok işin var bu cok güzel birşey her dokunuş bir bağ olacak aracla aranda...
Bu arada stopları yaptıracagım demişsin benden tavsiye yaptırma YAP
Jantlar plasti dip mi?
bencede yapılacak cok, aslında ben böyle aracları daha cok seciyorum yapacak cok işin var bu cok güzel birşey her dokunuş bir bağ olacak aracla aranda...
Bu arada stopları yaptıracagım demişsin benden tavsiye yaptırma YAP 
Çok doğru bu saatten sonra en ufak dokunuş dediğin gibi bağ olucak.Tavana siyah folyo düşünüyorum.Acaba aynalarıda siyah folyomu yapsam diye düşündüm ama abesmi kaçar ki ?bilemiyorum.Stoplarıda kendim yapıyım dediğin gibi.
Abi stoplari yaptiracak derken led filanmi
Sorunu cevaplamayı unuttum

. Boyacı tanıdığımız ben dedim ki plasti dip yap abi dedim sen kafanı takma ben ayarlıcam dedi.İşlem bittikten sonrada sormadım ne olduğunu.Ustaya sorar cevap veririm
Abi stoplari yaptiracak derken led filanmi 
Transparan film kardeşim.Birde camlara film yapılacak daha dediğim gibi iş uzun

.Siyahlar ne kadar çoğalırsa jantlar o kadar belirgin olur.Araba şuan sade görünümde jantlar kendini göstermiyo.
Transparan film kardeşim.Birde camlara film yapılacak daha dediğim gibi iş uzun
.Siyahlar ne kadar çoğalırsa jantlar o kadar belirgin olur.Araba şuan sade görünümde jantlar kendini göstermiyo.
O zaman olur abi

Ya su hblerin farkli sekillerde led vb farlari var ama sedanlarin niye yok abi bir bulsam
Bulabilirsen banada msj yolla
Bulabilirsen banada msj yolla 
Bir tane bulsam en azindan anlarimki yapiliyor satiliyor vb ama hic gormedimki nette
iç mekan fazla kalabalık, bir de o jantların rengi olmamış bence...
ama genel olarak, araç güzel bir araç zaten...
Jantların ilkeninki gibi orjinal rengindeyken yada değiştirildiğinde daha güzel olcağı düşüncesindeyim
Olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bizdekide heves işte arkadaşlar olursa diye yapıyorum.Hee olursada E12 ye modifiye olmaz diyen arkadaşlarla tartışırız

Olmassada şansımızı denemiş oluruz.Jantların kaliperlerini arabanın renginde yaptırıcam daha hoş durur gibime geldi.Keşke önceden düşünseymişim
Buyrun Daha Net Bi Fotoğraf

En son fotoğrafa bi daha baktım olmamış . karizmatik bakış attım yine olmamış . Sağlı sollu baktım yine olmamış . evirdim çevirdim baktım olmamış

olmamış yani
Yapacam gülüm sisleri falan.
Yalnız jantın boyaları tanzikli su vurunca çıkmaya başlıyo

. Boya olmuyo yani.Önerebileceğiniz güzel ucuz yollu benim arabaya yakışıcak bi jant varmı.
Yapacam gülüm sisleri falan.
Yalnız jantın boyaları tanzikli su vurunca çıkmaya başlıyo
. Boya olmuyo yani.Önerebileceğiniz güzel ucuz yollu benim arabaya yakışıcak bir jant varmı.
Abi orjinal rengi yakisiyor yav jantin

Valla 4sene sonra lastikleri degistirecegim yaninda jantlarida degistirecegim 17inclik yapacagim abi valla bizim jantin seklinde olsaydi 17lik hemen alirdim

Ondan jant seciminde zorlanacagim