Gönderen Konu: Muayeneden kaldık...  (Okunma sayısı 5081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '95
  • 59 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
Ynt: Muayeneden kaldık...
« Yanıtla #40 : Temmuz 27, 2013, 11:19:31 »
2008 civic dreamdı. 25-26 civarı bişey bakıyorum başkan
Tamam seçkinim denk gelirse haber veririm.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 27, 2013, 11:19:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 26, 2013, 23:28:53 »
Merhaba
96 model 1.3 xe aracım muayenede fren sapmasından dolayı geçemedi (zaten ani fren yapınca arka taraf sağ yana doğru kayıyordu)
sanayide usta önce balataları değiştirdi (bosch marka ikisi 50 tl) ve test etti sapma devam etti.
limitörü değiştirdi yan sanayi 100 tl (orjinalini bulmak zor olduğu gibi baya pahallı olduğu söyleniyormuş hatta bir ara karaborsa olmuş)
eski limitörü çıkarınca içinin bozulmuş olduğunu söyleyerek içinden akan sıvının içinde parlak sim (gümüş renkli parlak noktacıklar) döküldüğünü gösterdi.
tekrar test edince sapma düzeldi.Hem muayeneden geçtim, hemde ani fren yapıp kontrol ettim, arka taraf artık kaymıyor.
Herkese selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '95
  • 59 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 28, 2013, 01:58:20 »
Merhaba
96 model 1.3 xe aracım muayenede fren sapmasından dolayı geçemedi (zaten ani fren yapınca arka taraf sağ yana doğru kayıyordu)
sanayide usta önce balataları değiştirdi (bosch marka ikisi 50 tl) ve test etti sapma devam etti.
limitörü değiştirdi yan sanayi 100 tl (orjinalini bulmak zor olduğu gibi baya pahallı olduğu söyleniyormuş hatta bir ara karaborsa olmuş)
eski limitörü çıkarınca içinin bozulmuş olduğunu söyleyerek içinden akan sıvının içinde parlak sim (gümüş renkli parlak noktacıklar) döküldüğünü gösterdi.
tekrar test edince sapma düzeldi.Hem muayeneden geçtim, hemde ani fren yapıp kontrol ettim, arka taraf artık kaymıyor.
Herkese selamlar.
Efsanelerin hepsinde kronik var bu p valfini değiştirince sorun ortadan kalkıyor gerçi ben kiralayıp geçmiştim:D