Arkadaşların dediği gibi bence de fren hayat demektir. O yüzden yakmışken hiç söktürme. Hele ki Dörtnalda taktırmışsın ki fazla bir masraf tutacağını de sanmıyorum. Bu arada Sadık usta ve Ogün'e de selamlarımı iletiyorum.
bir nevi kiraladım p valfini muayeneyi geçince eskisini takacak usta.Sürüş esnasında somut bir fark göremedim ben iki valf arasında sadece yeni takılan valfde el freni daha iyi tutuyor ama seyir esnasındaki frenlemede pek farkını hissedemedim.
Öncelikle arkadaşların uyarısına katılıyorum. Zaten işlemleri de işinin ehli kişilere yaptırmışsınız, bence de geri döndürmeye gerek yok.
Otomobillerde arka frenlerin ana amacı aracı durdurmak değildir, zaten bu fizik kurallarına uygun düşmez, arka frenler aracın frenajda dengeli şekilde, savrulmadan durmasını sağlar. Yani belki normalde etkisini çok farketmezsiniz ancak kimi durumlarda bu etki belirgin şekilde ortaya çıkar ve istenmeyen durumlar olabilir.
Muayenenin bence en gerekli kısmı da bu zaten...
umarım sorunu çözüp yolunuza devam edersiniz...
Sonunda muayene macerasi bitti dun halletim butun isleri arac kusursuz olarak gecti benim uzerimdende buyuk bir yuk kalkti yardimci olan olmayan herkese cok tesekkurler.
taktırdığınız valfi gerimi söktüreceksiniz.çıkanın tamiri olmuyormu.
taktırdığınız valfi gerimi söktüreceksiniz.çıkanın tamiri olmuyormu.
Evet abi muayeneden geçince geri söktü usta eskisini taktı tamiri olmuyo galiba abi ustaya sordum parçayı değiştirmeye gerek varmı sürüş esnasında sıkıntı olurmu diye yok dedi hiç bir sıkıntı olmaz gereksiz bo..tan parçalar bunlar dedi
Japonlar gereksiz parçamı kullanmış dünya da herkez inansa ben inanmam ah türk ustalar ah daha ne demeli
arkadaşlar p valfi bozuksa onun markası aisin servis haricide orijinal aisin getiren firmalarda mevcud daha hesaplı gelelim ae101 fren sorununa bende de vardı fren sorunu istediğim gibi değildi 2 sene kadar önce servisde hem ön hemende arka fren balatalırını değiştirdim ama istediğim gibi olmadı araba çok çabuk kızaklıyordu servide her gidişimde normal dendi öyle kullandım tani geçen aya kadar atilla abi trw marka tavsiye etti bende gittim fren işi yapan birine trw marka ön arka varmı dedim var dedi değiştirdik ayar yaptı disklerin kalınlıklarını ölçtü iyi çıktı sonuç mükemmel şimdi çok memnunum araba kızaklama yapmıyor istediğim gibi yumuşak duruyor eskisine göre çok fark etti herkese tavsiye ederim
Evet abi muayeneden geçince geri söktü usta eskisini taktı tamiri olmuyo galiba abi ustaya sordum parçayı değiştirmeye gerek varmı sürüş esnasında sıkıntı olurmu diye yok dedi hiç bir sıkıntı olmaz gereksiz bo..tan parçalar bunlar dedi
Doğru, sürüş esnasında sıkıntı olmaz, durmaya çalışırken sıkıntı olabilir!.
Benim adım seçkinse bunu ogün abi demiştir
ya gereksiz olurmu testte %55 hatalı çıkmış işte.keşke ufuk beye sorsaydınız.varsa belki uygun fiyata alıp taltırırdınız.
Benim adım seçkinse bunu ogün abi demiştir 
Bilemedin burak usta dedi
Bilemedin burak usta dedi 
Yarın inşallah ben de gitcem bi araba var onu göstertcem
Yarın inşallah ben de gitcem bir araba var onu göstertcem 
Expertiz icinmi gitceksin.
Expertiz icinmi gitceksin.
Evet şu an dörtnaldayım hatta senin muhabbetin geçiyor
Evet şu an dörtnaldayım hatta senin muhabbetin geçiyor 
:-) Çok selam oradaki herkese.Aracin durumu nasilmis begendilermi araci.
:-) Çok selam oradaki herkese.Aracin durumu nasilmis begendilermi araci.
araç alınır dediler de pahalı biraz 2 daha koyup temizini almak daha mantıklı geldi
eski aracımda da p valfi bozuk olduğundan muayeneden geçmemişti. çıkma 100 liraya alıp değiştirmiş ve muayeneden geçmiştim.
araç alınır dediler de pahalı biraz 2 daha koyup temizini almak daha mantıklı geldi
Araç neydi?Ne kadara bişey bakıyorsun denk gelirse haber ederim.
Araç neydi?Ne kadara bişey bakıyorsun denk gelirse haber ederim.
2008 civic dreamdı. 25-26 civarı bişey bakıyorum başkan