0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kusura bakmayın. İmlaya dikkat etmeye çalıştım. Bazı yerler gözümden kaçmış. Mobilden girdiğim için siteye konuları araştırmak zor oluyor.
Ertan bey peki bu söylediğiniz bütün 1.3 araçlar için geçerlimidir?
Ertan bey 95 - 98 arası modeller efsane mi oluyor?
Muammer Bey söylediğim gibi 5 kişiyiz. Uzun yolda tatile giderken aracı full yüklicez. Pikniğe gittiğimizde falan çok yük binecek araca. +1.3 neden?~Amcam acemiliğini atana kadar 1.3 aldiyor. Hem az yakar dediği için. Ama 1.3 eledim. 1.6 alacam.
Şuan araştırma yapıyorum. 4a-fe, ae101. Bunlar takıldı gözüme nedir bunlar?
4a-fe ae101 kodları 95 ve 98 yılları arasındaki her corolla için geçerli mi?
Merhaba.Aranıza yeni katıldım. Ehliyetimi bu yıl içinde alacam ve hemen bir araba almayı düşünüyorum.Aklımda 1997-1999 corolla, 2001 megane, 1997-2001 civic modelleri var.Yakın çevrem toyota al diyolar. Corollanın 1997, 98,99 yıl araçlarından hangisi iyidir. Kasa olaray aynı ama motor ve donanım olarakNasıldır acaba bu yıldaki araçlar.Corollanın otomatikleri nasıl sorun çıkartırmı çok.(bu yıllar arasındaki)1.3 motor nasıldır. Yokuşta bırakırmı? Atakmıdır? En fazla kaç basar:) ?Biz 5 kişilik aileyiz. Bide arkaya yük attıkmı uzun yolda yorar mı beni yokuş çıkar mı? (1.3)
Forumda bu tarz oldukça konu mevcut oralara bir bakmanızı öneririm.Birde imla kurallarına ve yazım hatalarına dikkat ederseniz sevinirim.Örneğin "alacam" değil, "alacağım" gibi
alıcağım olmuyor muydu ?
Alacağım doğru olandır senin söylediğin durum yanılmıyorsam ünlü düzleşmesi durumuydu ve sadece konuşma dilinde geçerliydi yazıda alacağım konuşmada alıcağım veya alacağım.Ama hangisi güzel dersen alacağım daha güzel daha doğru.