0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ellerine sağlık . Ben çok beğendim gerçi birde ışık tutup yakından çekseydiniz çiziklerin gidip gitmediği daha belli olurdu . Ama bence çok güzel olmuş araç resmen showroom aracı gibi parlamış . Hatta ben aracı aldığımda böyle parlamıyordu .
teşekkür ederim beğenin için. Işık tutarak çekmeme gerek yok çünkü yazdığım gibi çok başarılı bir iş çıkaramadım. Kılcal çizikler pek gitmedi, biraz da hare oldu elbette. Makine de sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü 1. ve 2. kademelerde bile bayıldı hatta durdu bile. devri biraz arttırınca da zaptetmekte zorlandım. İlk denemeydi ve tek başına gerçekten zor iş, en azından yanında biri olmalı.Bir de direk güneşi görmese de hava ısınmıştı ve pasta çok kurudu. Yani hayal ettiğim gibi olmadı ama cila ile falan biraz kurtardım diye düşünüyorum.
Abi ilk deneme için ve dediğiniz koşullarda yapılmışsa bence başarılı bir iş olmuş . İnanın tecrübe kazandıkça daha iyi işler çıkaracaksınız .Mesela bende ilk uygulamamı sıcak havada yapmıştım ama şimdi aracın ihtiyacı olmasına rağmen havaların serinlemesini bekliyorum .
evet, doğru. Bir maceraydı bitti işte belli bir müddet herhalde yanaşmam bu işlere çünkü kaslarım iyice sızladı
bu da son foto
emeğinize sağlık önder bey güzel parlamış araç,yalnız plakalıktan bir an önce kurtulun bence [/qteşekkürler öncelikle. Plakalık konusuna gelince, sigortacıların ya da servislerin verdiği plastik plakalıklardan sıkıldığım için bir yerden alıp takmıştım öyle de kaldı işte