0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde izopropil alkolün kullanımı 1lt suya 1lt izopropil alkol ekleyerek sulandırdıktan sonra bir spreye katıp yüzeye sıkın ve bir mikro fiber bez ile silin . Eldiven kullanmanız sizin yararınıza olacaktır .
Bu olayı hiç duymamıştım, kil olayını biliyorum daha önce de yapmıştım. normal camsil şişesine doldurup fıs fıs sıksak olur mu?
Aynen normal bir camsil şisesine yarı yarıya İpa koyup polisaj işleminden sonra araca parça parça olmak üzere sıkıp bir mikro fiber bez ile silmeniz polisaj işleminden kalan artıkların temizlenmesine yardımcı olacaktır . Böylelikle polisaj işleminden sonra uygulayacağınız wax ın kaportaya daha iyi tutunmasını sağlayarak ömrünü de uzatmış olacaksınız .
Abi ipa'yı eczanelerde de bulabilirmiyiz?
Mustafa bilmiyorum ama olsa bile biraz pahalı olabilir eczanede aşağıdaki linkten temin edebilirsin ben oradan temin ediyorum .http://erdemboya.ticiz.com/p103563-temizlik-solventi-ipa.html
Anladım abi sorun değil tanıdık eczanelere bir sorayım şimdi kargoyla falan uğraşmayayım.500 ml alsam kalanında suyla tamamlasam yeterli olur herhalde.
Onunla bir otobüsü olmasada minübüsü çok rahat bitirebilirsin bilmem anlatabildim mi .
Makineyi aldık diyelim. Bunun dışında alınacak urunler için yuvarlak olarak ne maliyet çıkar ? Ve alinan bazı ürünleri birkaç defa kullanma imkanımız olur mu ? Yoksa cilasiydi pediydi tek kullanımda biter mi ?
bu da son foto