0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geri görüş kamerası ile arka park sensörü birlikte takılamıyor diye bir söylenti var. Geri görüş kamerası ve arka park sensörü birlikte çalışıyor mu?
Kerem abi hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama şu kameralar başka yere konulamazmı ?
Neden Toyota da olmasın?
Abi hayırlı olsun . 10 numara 5 yıldız olmuş . Güzel günlerde kullanman dileğiyle .
ön kamera hitler bıyığı tadında olmuş )bence güzel olmuş, hayırlı olsun...
Güzel günlerde kullanman dileğiyle.Ön kameranın görüş açısı kaç derece ve arka kamerayı neden plaka lambasının içine gömülü olanlardan almadın? Onlar daha orijinal ve kibar duruyorlar.Led'lere diyecek yok zaten
Çok güzel olmuş güle güle kullanın
Çok güzel olmuş kerem abi güle güle kullan Ehliyeti aldıktan sonra bana para kalırsa senin yaptıklarından yapmayı bende düşünüyordum abi
Kerem hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Kafalıklar felan çok güzel olmuş. En çok gündüz ledleri hoşuma gitti. Benim araçta öyle uzunlardan takacak yer yok malesef.bu arada ön kamera görüntüsü nasıl oldu. manuel olarak mı açıyorsun o işi nasıl halettin?
Hakikaten doğru söyledin kardeşim. Hadi ağabeyimiz sonradan yaptığı için plakalıkları kullanmış. Hoş orası olmasa en kötü tampon olacaktı ki oda delinecek falan sıkıntılı iş. Aslında çok orijinal yerler var kamera için. Örneğin Hyundai yeni i30 serisinde arka geri görüş kamerasını büyük Hyundai logosunun altına çok başarılı bir şekilde yerleştirmiş. Hem görüntü kirliliği yapmıyor, hemde fevkalade teknolojik olmuş. Geri vitese taktığınız zaman logo otomatik yukarı doğru açılarak kameranın görüş mesafesini açıyor. Bence çok başarılı olmuş. Bunu yapanda Hyundai arkadaşlar. Neden Toyota da olmasın?
Keremcim güle güle kullan daha sık foruma bekliyoruz
Kerem abi hayirli olsun. Ondeki kamera biraz riskli duruyor ama cok disarida
Hayırlı olsun abim ses sistemini merek ediyorum ben ...
Özcan abi iyi dileklerin için teşekkür ederim.. Kamera açısını bilmiyorum tamponu delmemek adına birde 2 side aynı olsun fiyatı uygun olsun derken böyle oldu. Piyasada avensis için var diyorlar kamera ama uyarmı uymazmı diye tereddüt ettim. Ledleri audi den abi süper oldu gerçekten...
Ön kameraların açıları diğer kameralara göre daha geniş olduğu için sordum.Bu açı sayesinde kör noktalı yerlerden yola çıkışlarda çok işe yarıyor
Abi audi de eminim öyledir de bu kameradan çok fazla bişi beklemiyorum ben