0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim Audi'de aynalar bile manuel kapanıyorken kamerayı hak getire Alibab.com'da ürün bakarken görmüştüm..Açıları falan da yazıyordu.Ama senin istediğin sisteme uygun bir çok ürün mevcut.İstersen bir ara alibabaexpres.com'a bir bak.
Ooo dayı maşallah.Şu kameraların görüntüleride olsaydı iyiydi.
yeğen oda olur merak etme
eklerim resimlerini ..geceleri denemek lazım aslında gece görüşlü alacaktım ama bu tipte gece görüşlü yoktu
abi süper olmuş bende istiyorum maliyet ne civarda oldu?
Böyle güzel modları görünce eski iştahım kabardı önceki aracımdada bayagı degişiklikleri kendim uygulayıp yapmıştım.bunda artık ellemem diyordum ama yine duramıyacagım herhalde.şimdilik gündüz farı kafamda olan. Gündüz farlarını nerden temin ettiniz mümkünse link atabilirmisiniz.
Iyi dileklerin iz için teşekkür ederim. Evet araç 4 ileri benim araç lpg li.. herhangi bir sıkıntı çıkmadı bu güne kadar. . Konfor ve sağlamlık konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaratmadi tavsiye ederim.
Abi küçük dokunuş demişsin de baya bişeyler yapmışsın , çok hoş olmuş
Benim hoşuma gitti led sıklıgı çok güzel fakat bu şekilde bulabilmek mesele.ebayda var ve daha önce beş altı defa alışverişim oldu fakat resimlerden bakılıpta bilmeden almak istemedim.çok kalitelileri var fakat fiyat yüksek.sizin verdiginiz linkteki satıcıya mail attım elinde varmış ve 80 tl dedi.siz parklaramı bagladınız yoksa kontagı açınca yanıyor parkları açınca sönüyormu.