0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mobil diyorum ya da Eneos diyorum. Baska da bir şey demiyorum. Servise bagli oldugundan adamlar dunya kadar el emegi aliyorlar. Aslinda garanti bozulmayacak olsa parcalari kendin alip kendin takacaksin tipki benim gibi....
tavsiye iyi, zaten Toyota da büyük ihtimal Mobile ürettiriyordur.
10-40 yerine daha ince olan 5-30 kullanılabilir. Ancak kitapçığa bakarsanız sıcakta ve performanslı kullanımda daha kalın tavsiye ediliyor, yani 10-40 da olur.
fabrika çıkışı motor yağı 0-20 gibi oldukça ince.10-40 yerine daha ince olan 5-30 kullanılabilir. Ancak kitapçığa bakarsanız sıcakta ve performanslı kullanımda daha kalın tavsiye ediliyor, yani 10-40 da olur.
Madem 10 40 iyi diyorsunuz öyle olsun. Peki serviste konulan iyi midir yoksa başka marka tavsiyeniz var mı?
Alper mobil F1 aldım 100tl 5w 30 uygun sanki fiyatı tam sentetik yazıyor ve 20 bin yazıyor ömrü için.
Benimde 1000 bakımım yaklaşıyor ve bende yağ tavsiyesi isteyecektim, servis 10-40 koyuyor sanırım, Antalya gibi sıcak bir yerde yaşıyorum, biraz performanslı kullanmayı seviyorum, aracım benzinli, tavsiyede bulunursanız sevinirim.
1000 bakımında yağ değişiyor mu?