Gönderen Konu: Yeni Kasa Yaris Yağ Seçimi  (Okunma sayısı 4661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Kasa Yaris Yağ Seçimi
« Yanıtla #20 : Temmuz 14, 2013, 20:25:45 »
1.33'ün yağ kapasitesini kitapçıkta filtreli 3.4 litre, D-4D'ninki 3.9 litre referans seviye olarak veriliyor. Yani 4 litre yeterli olması lazım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 14, 2013, 20:25:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 15, 2013, 15:22:18 »
Mesut merhabalar,

Önce Yaris'in hayırlı olsun.

İstanbuldaki servisler kesinlikle tuhaflar, ne uygun fiyat veriyorlar ne de indirime yanaşıyorlar, Bursadayken akkoyunlu ve çavdarlıdan fiyat alırdım hangisi düşük verirse verdiği fiyatı diğerine söyler daha da düşügüne (fiyat kırdırarak) yaptırırdım ki zaten buralara göre uygun yapıyorlar rekabetten ötürü. hem de tenha oluyorlar özellike hafta içi. Her neyse.

Şİmdi bir kaç sorum var müsadenle,

Bu almış olduğun yağ yeterli oluyormu; çünkü 4,3 litre alıyor toplamda, ikinci olarak bu polen ve hava filtresi vs işlerini 10-25 tl arası bosch marka temin edebiliyor ben bir kere kazıklandım ordan biliyorum ayrıca eski kasa yarislerde polen filtresi hiç yoktu :) sonradan beşyolun ordan temin ettim ne yakıta nede gidişinde hiçbir tesiri olmadı (hava filtresi için konuşuyorum)

Kazasız sürüşler dilerim.

Cüneyt selam,

Istanbula servise götürmem birdaha, Çavdarlıdan çok memnun kaldım. Daha önce Corollamıda götürmüştüm oraya, yeni yerlerine kendi binalarına taşınmışlar .

Yağı servise sordum 4 litre yeterli dediler. Polen filtresi dışarda 15tl :) eski yaris değil bir önceki kasayı kastetim ben :) her ikiside aynı filtreyi kullanıyormuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 16, 2013, 22:55:34 »
bende ESP Formula aldım Sercan F1 yazmışım adı aklıma gelmedi :) tam sentetik :)

Yücel bend ebiliyorum ama karter tapa contası 2 tl :) bütçeyi sarsmaz :)

Onue bey 1000km de yağ değişimi yapılıyor ücretsiz olarak  , motorda rodajdan dolayı oluşabilecek metal parçaları yağa ve filtreye karışabilir diye değişiyor benim 1000km de yağım ve filtrem ücretsiz değişti.

Rıdvan bey bende polen istemiyorum ki zaten eski yarisinki oluyor, yeni yaris polen 96TL eski yaris polen 56TL :D şaka bunlar ya :D

mesut bey merhaba . siz 1000 kmlık kontrol bakımında yağım ve fılıtrem ucretsız degıstı demıssınız.bencede olması gereken bu.1.000lık bakımımda kontrol edıldı yazıyo ve ucret 36tl yazıyo ama ucretsız bakım yazmışlar para almadılar.ama sanırım benım aracım gıbı cogu arkadasın aracının 1.000km bakımında sadece altını ustunu kontrol edıp yolladılar.bunun açıklaması ne olabılır.yanılma payınız yok degılmı.
sana gelmediğim gün yaris aldığım gündür gülüm