0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelen madde ne?Boyada soyulma yaptıysa(kimi kimyasal maddeler bunu çok kolay yapabilir) bence de boyatmak en iyi çözüm.
Gecmis olsun, insallah bir yolunu bulursunuz.
hastanenin dış cephesini temizliyorlarmış oradan köpüklü bir şey geldi yarım saat yada bir saat aracın üstünde kaldı hemen yıkattırdım ama bu şekil leke kaldı :'( soyulma yok ama kaportacı boyayı yakmış diyor zamanla leke dahada belirginleşecek ve dökülmeler meydana gelecek üstüne boya vursanda yinede zamanla o boyayıda yakar diyor kazınıp boyanması lazım diyor :'(
Öncelikle geçmiş olsun.Gelelim olayın diğer boyutuna;-Araç parkedilmemesi gereken bir yerde mi?-Bu temizlik ve kimyasal ile ilgili bir uyarı var mı?-Eğer suçlu karşı taraf ise yaklaşımları nasıl? Suçu kabul edip üstlendiler mi?-Kazayla insan ölüyor ayrı mesele ancak aracın değer kaybı ne olacak?Bu arada komple boyadan kasıt sadece kaporta komple boya değil mi?
çok geçmiş olsun. çok kötü bir durum. bir şekilde kamera vs ile ispat ederseniz zarar verenlere ödeme yaptırabilirsiniz.eğer boyanması gerekiyorsa umarım daha kolay bir yol bulunur o zaman serviste düzgün sebebi açıklamasıyla, fotosuyla yaptırırsanız da ileride olabilecek sorunları kısmen çözebilirsiniz.
noktalardan birine çok ince zımpara ile zımpara yapıp üstüne pasta yaptırtın eğer çıkıyorsa sadece verniğe işlemiş demektir ve vernik sulu zımpara ile sökülüp tekrar atılabilir
Kil de deneyin ama pasta ile çıkmadıysa vernik katının içine işlemiş demektir. geçmiş olsun.
kil denedinizmi?bir umut belki kurtarır.Killeme Kil-Hamuru CarFox Car Care Systems Porsche Panamera
Çok etkili kimyasallar mevcut ve bunlar piyasada bilinçli bilinçsiz kullanılıyor. Kazıma işlemini kumlama ile mi yapacaklar?Boyatın ve aracınızı yine keyifle sürmeye devam edin.
eğer son çare boyaysa , boya yerine kaplatmayı düşünebilirsiniz..
resimde tam olarak görünmüyor bu lekeler de azda olsa renk varmı yoksa mat şekildemi ? daha önce benim başıma beyaz şahin varken gelmişti nokta nokta kırmızımsı , kiremit rengi lekeler vardı yıka yıka çıkmadı , o gün çok uğraştım sadece leklerin renk tonunda çok az bir azalma oldu , daha sonra zamanla yıkadıkça yok olur gibi oldu birde pasta attım tamamen yok oldu ( 1 yıl kadar sonra ) ..
taksici tanıdığın varsa sorabilirsin , onlar elbette toplu yaptırdıkları için uygun fiyattan yaptırıyorlardır.