0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taksici tanıdığım yok ama bostancıda protac kaplama diye biryer var orayla görüşecem yarın.kahve renkte zaman çıkacağını zannetmiyorum
fiyat al benm tanıdık taksiciler var bana özelden söylersin fiyatını bende ona göre fiyat alırım hangisi uygunsa artık.. tekrar geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
sırf bunun için boyatmayın aracınızı yazık bence. belki pastayla, cilayla, boya korumayla falan geçer yıkandıkçada kaybolabilir zamanla.
Kimyasalın içeriği çok önemli, gerçekten çok farklı özellikte ve etkilerde olan kimyasallar var. O verilen hasar bedeli sadece ön kaput için mi? Şu halindeki fotoğraflarını saklamayı unutma bence. [/quote fotolari saklicam kasko ile görüştüm kaplama isine sicak baktilar. komple boyamasi tutuyor ama boyattirmicam kaplama dusunuyorum ayni renk yada mat beyaza
Mat beyaz cok ıyı durur bence boyatmak dıye bısey kalmadı artık aracınızın değerini düşürmeye gerek yok.
bence abartmış boyacı biraz araştırın derimpolisaj ile düzeltilebilir gibi duruyor yada dikkat çekmiyecek kadar azaltılabilir.uygun ped,aşındırıcı pasta ve diğer kombine ürünleri makine ile uygulanarak giderilebilir.Fakat kiminle anlaşırsanız anlaşın önce spot test uygulatın memnun kalırsanız devam ettirin.sonra ''bu kadar çıktı abi'' gibi diyalog yaşamanızı istemem.Aracınızı satmayı düşünürseniz haber vermenizi rica ediyorum.
Mustafa mat beyaz düşünüyordum ama ruhsat işi baya uğraştırıyor dediler onun için aynı renge kaplattırıyorum şuan kapı kolları stop ve tamponlar söküldü cmt alacam inşallah.götürmediğim yer kalmadı herşey denendi malesef çıkmıyor satmayı düşünüyordum ama piyasada alınacak araba yok uçmuş araba fiyatları
eğer maddeyi soyleyebilirsen detaylı sekilde yardımcı olabilirim hastaneleri dezenfekte amaclı aslında etilen alkolden baska bisey kullanamazlar ki içerideki hastalar için dğer tum hastalara zarar verebileceinden ben kimyasalcıyım ama detaylı gormeden diyebilinecek bisey yok bence verniğin altına geçmemiştir cunku alkol ince bir malzeme. farklı bir malzeme gelse xylene tarzı boyayı catlatır
kardeşim ziebarthin sadece ismi kaldı onlar bu işi bilmez servise danışmışmıydın
gemmiş olsun tekrardan
Gecmis olsun son durum nedir?
ilke aracım kaplattım komple boya gibi olmasada benekli halinden iyi oldu