0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barış bey Sizi tebrik ederim.Çok yaratıcı ve gerekli bir çalışma. Elinize sağlık.Paylaşımınız için teşekkürler.Bu led'leri içi piyasada bulmak mümkün mü?
Barış bey tebrik ederim çok güzel olmuş. Ben aynısını gece karanlıkta park etmek için yapılabilir mi diye düşünmüştüm. Yere ama dik değil arka kısıma doğru aydınlatma sağlayacak ve vitesi geriye taktığımda çalışacak şekilde daha önce kafamda tasarlamıştım. Geceleri karanlıkta geri geri park etmek için arkadaki geri vites ışığı yetersiz kalıyor hatta yanları hiç göremiyorsunuz bazen. Sizin yaptığınız çalışmanın aynısı ama ışık yere dik değil yan arka yerleri aydınlatacak şekilde monte edilse tam istediğim şey olmuş olur
Abi cok guzel calisma olmus ellerine saglik yalniz follow me nerede
emeğine sağlık çok iyi olmuş.bu follow me home özelliği araçta mevcutmu?bilgi verirmisiniz.
ilke sol modellerde var diye biliyorum benim arabada ortada klimanın arka kısmına denk geliyor oto alarm kutusundan çıkışı var kalın kırmızı beyaz kablo alarm kutusunun yeri aynı olmaya bilir bunun için arabanın içine otur kapıları kilitle 10 saniye parklar açık kalır sonra çıt diye bir role sesi gelir o sesi dinle yerini bul sonrada ölçü aletiyle uçları kontrol et çok kolay bulursun.burada dikkat etmen gereken o çıkış ucunu çoklarken diyot kullanmalısın yoksa parkları açınca çıkışa elektrik geliyor diğer bağladığın ışıklarda yanar.
tebrik etmemek mümkün değil.
Emeğinize sağlık...
tebrikler. tam aradığım şey. bir türlü cesaret edemedim. ben tavan aydınlatmasına bağlamayı düşünmüştüm. kısılarak sönsün veya her kapıyı açtığımda yanması için. ellerinize sağlık güzel çalışma
kısılarak sönmesi led lambalar için zararlı değilmidir. ben o yüzden tavana bağlamaya korkuyorum. yoksa çok güzel olur.