0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotografları uçmuş, güncelleyebilirseniz görme şansımız olabilir
hmm olabilir ya tarayıcı da yada şirketin bilgi işlemcisinde bir kontrol edeyim. teşekkürler uyarı için
Merhabalar. benimde çok ilgimi çekti. sağolsun Barış Bey resimleri e-mail attı. ayrıntılı inceledim. ama bence şöyle bir sıkıntı daha var. bende aynı ledlerden gündüz farı olarak 12 adet almıştım içine su alıyorlar diye elimde kaldılar. ancak bu ledin yada ledlerin hepsi 3,2 volt maksimumla çalışır. ve bu voltta bile çok ısınırlar. ben paralel bağlayıp 12 tanesini 3 volta ayarlamıştım sorunsuz kullanıyordum. şimdi sadece 2 adet takacağız ayna altına ve voltu nasıl düşürüceğiz diye kara kara düşünüyorum? kaliteli röle nereden bulabilirim ? yada siz nasıl bağlayacaksınız ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar bir süredir araştırma yaptığım kapı eşiği aydınlatması konusundaki çalışmamı paylaşmak istedim.öncelikle led lambaları alibabaexpress ten aldım. tanesi 6 tl. gerisini fotoğraflardan anlarsınız zatenaynayı söküyorsunuz. Barış bey merhaba:Fotoğrafları göremiyorum,sıkıntı bende mi yoksa forumda mı.Teşekkürleraynanın içinde yer yok sadece aynayı kapatırken altta sabit kalan kısım var onu delerek ledin arkasının kabloların geçmesi için bırakılmış kısıma denk gelmesini sağlıyoruz. ayna kapatılıp açılırken o kısım sabit olduğundan led oynamıyor yada içerde biryerlere sürtmüyor.matkapla delik açıp ledi vidalınyoruz. ilerde patlarsa da vidalandığı için sökmesi çok kolay oluyor.ledin kablosunu kapı içinden geçirerek araç içine alıyoruz ve follow me home çıkışına bağlıyoruz.bana göre fazla sırıtmadı hatta biraz zorlarsan yakıştı bile hatta ve hatta dikkat etmezsen belli bile olmuyor karanlıkta yanınca hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. ledin ayna ile birleştiği yere siyaf çekomastik sıktım çok az. su girmesin diye led zaten suya karşı titreşime karşı dirençli imiş. akşam üstü güneş yeni batıyordu böyle görünüyor.bu fotoğrafları da köyde zifiri karanlıkta çektim. zira köyde çok faydası oluyor bu yüzde sisleride dahil ettim.ama ankara da sırf hava.not: sadece kumandadan arabayı açınca veya kapatınca yanıyor. şimdilik kapı açılınca yanmıyor role ve diyot bağlamaya üşendim ama onuda yapacağım.o çalışmamı da eklerim.sorularınızı ve tavsilerinizi bekliyorum.