0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eklenmiş hali elbetteki.Bütün puan türlerine diploma puanı ekleniyor.Diploma puanı ayrıca ne kadar olduğu görülsün diyede yazılıyor.
abi birkaç tane puan hesaplama aracı kullandım mf4 e diploma puanım eklenmemiş :S
Y-MF4 yazan yerde yerleştirme için kullanılacak olan puan yani eklenmiş.66.70'i 0.6 ile çarp çıkan sonuç senin diploma puanın yani 40.02 gelmiş okuldan İlke.
ilke kardesim bence bu tabloya gore bir secim yapman lazim. 1. Duzenli bir sekilde dersaneye gidip seneye tekrar denemek2. Yok abi bu is bana gore degil diyip, is hayatina atilmak. Ben olsam ilk secenege yogunlasirdim.
Ercument orda y-mf4 bos birakilmis simdi eklenmismi eklenmemismi.Birde lys de baraj var diyorlar 180 barajini gecemezsek okul puani eklenmiyor diyorlar :S
Aynen öyle mf-4ten geçememişsin demektir...
Gurur tablosu
şaka yapıyorum paşam sıkma canını
İleriyi kurtarmak icin 1 sene sıkıver İlke
Kardeşim sıkma canını insanın isteyince başaramayacağı birşey yoktur.
Geçmiş olsun.Doğruları söylemek gerekirse sallasan daha çok gelirdi hiç mi çalışmadın ki.1 sene boyunca çok çalışman lazım.Bir büyüğün olarak tavsiyem bu laflarıma kırılma.Gurur yap hatta çalış.
Abi calismadim. Evet 1sene boyunca cok calismaliyim. Merak etme abi laflarina kirilmiyorum Calismaya yarin basliyorum artik ne yapip ne edip adam akilli bir yere girmeliyim