0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi calismadim. Evet 1sene boyunca cok calismaliyim. Merak etme abi laflarina kirilmiyorum Calismaya yarin basliyorum artik ne yapip ne edip adam akilli bir yere girmeliyim
Sorumluluklarının farkına varman çok güzel.Keşke bu durumu geçen sene anlasaydın şimdi kazandığın yeri kutluyor olurduk Ama sağlık olsun,bu tecrube seni ileride bu tarz hatalardan koruyacaktır.
İlke yarin calismaya baslamani bende isterim fakat ilk bas kafani bosalt dertlerinden siyril tamamen notrlen ondan sonra basla cunku bir yerde yine patlayacaksin. Ne demisler nasil baslarsan oyle gider rahatla gunden gune hirs yapip otur basina derslerinin ondan sonra devam 4-5 ay surekli calisirsan rayina oturur calismadiginda vicdan yaparsin birakamazsin
Yalniz yanlis anlasilmayayim 4-5 ay calis birak demiyorum 4-5 ay icinde calismaya alisirsin devam eder o is demek istedim :-)
Düzenli çalışmaktan güzel şey yoktur .. Düzen gerçekten çok faydalı bir şey , tabi uygulaman gerek. Hadi bakalım bunu görelim senden bunu bekliyoruz paşam
Doğru yoldasın o zaman kardeşim Şimdiden başarılar.
Allahım Yardımcın Efendim Nur Kaynağın Olsun inşa Allah Kardeşim Yolun Açık Önün Aydınlık Olsun ...:)İnşa Allah Eminim ki başaracaksın:)
Bu konu 5 saniye icinde kendi kendini yok edecektir
Abi suan 2yilligiz ama bu sene kendimi zorlayip 4senelik muhendislige gececegim
insallah o da olur.