0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
208lerde nasıl ışıklandırma var?
Güzelmiş, ama şerit led ile tam böyle olmaz gibi geliyor bana. Nokta nokta gözükür önüne ayrıca bir ışık dağıtıcısı koyulmaz ise.
CCFL florasanları diyorsan onlar direk virajda, sarsıntıda kırılır. Benim Ae92'nin bagajında var, bir yerden resimleri çıkabilir forumdan, tam hatırlamıyorum ekleyip eklemediğimi.
5050 SMD RGM IPS65 led şerit kullanacağım. Yeri hazır sadece gerçek ölçüler ve kabloları geçireceğim yer lazım. Öncen geçirmek riskli giib dirsekte airbag var bunun yerine arkadan geçiriyim diyorum. Hem Ledlerin sürücüsünü bagaja koyarım elektirği de çakmaktan alırım diye düşünmekteyim ama tavandan bagaja nasıl geçer merak ediyorum bu konuda fikri olan var mıdır ?
eski aracım corollaya multimedya sistem taktırırken geri görüş kamera kablosu için plastik direkleri sökmüştük. o direklerin altından ara yerlerden bagaja ulaşmıştık. auriste de olabilir diye düşünüyorum. bu arada benim aracım da cam tavan. fikriniz çok hoşuma gitti. ama bir kaç sorum olacak :1- projenizin nasıl yapıldığının her adımını fotoğraflayıp bizimle paylaşırsanız ben ve diğer üyeler için faydalı olacaktır.Genelde kendi başıma oluyorum o yüzden fotolama ile uğraşamıyorum ama yapmaya çalışacağım.2- bu ışıklandırmayı koymayı düşündüğünüz yer neresi? (otomatik olan perdeye engel olmayacak mı?)Üstteki yazıda bahsettim perdenin kızağının yanında metal bir yüzey var perde nin ayakları temas etmiyor tam köşe de kalıyor. Oraya uygulayacağım ama baya sıkıntı olacak gibi çünkü o kısma el kolay kolay girmiyor parmakla didik didik uğraşacağım.3- ledleri çakmak girişine bağlarsanız nasıl ve ne zaman yanacak? (parklara bağlasak daha mantıklı değil mi?)
Elektriği ayrı bir tesisattan alın.Mesela sigorta kutunuzda boş yer varsa uygun sigorta koydurup yeni bir hat çekin sıkııntısız olur.
Hangi kutudan hocam ?Direksiyon altındaki kutuda yer yokMotor kutusunda yer var ama oradan hattı içeri dışarı nasıl taşıycam ?