0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis ,4-5 yaşında alacağınız araç bakım masrafı açısından sorun olabilir.Tabi ne kadar kullanacağınızada bağlı.Yani 2-3 seneden az kullanılacaksa a4 tercih edilebilir.Ama fazlası için avensis derim.
ertan abicim 2012 2013 temiz avensis sıfıra göre daha mantıklı değilmi ?
A4... o kadar. sorunsuz olsun istersen avensis, ama ben yinede A4 derim
ben gecen hafta 75000 de 2004 model passatımı sattım son zamanlarda garip garip arızalar çıkardı radyatör fanı bozuldu mesala ve benzeri garip garip arızalar aynı seyle a4 de de karsılasırmıyım diye korktuğumdan dolayı sıfır avensise yöneldim 2012 2013 avensisyerine de sıfır almak daha mantıklı çünkü fyatlara baktığında 2 milyar daha verip sıfır almak daha iyi gibi en azından kontağa ilk sen basıyorsun
pazarlıkla 59000 olarak fiyat aldım hocam biraz daha zorlarsam belki 58500e kadar indirebilirim bulunduğum yerden o ile gidiş dönüş 500 1000 arası alım satım servis expertiz 200-300 lira gider sigorta 500 civarında olur temmuz pulu 500 civarı ama bayiden sıfır aldığında sigortayı karsı tarafa yıkıyorum temmuz pulu vayiden en fazla 500 lira civarında gidip aracı alır gelirim o zaman fark azalıyor yoksa bir 135 km de var adam 57500 diyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kesan-kale-toyota-dan-avensis-1.6-elegant-extra-2013-135km-128876978/detay hocam bu aracada bak derim sana eğer yakınsan edirneye
ertan abi hep kafama takıldı hangi arabaya baksam bu kmlerde satılıklar oluyor niye
Bunuda biliyorum fakat fiyat olarak bir şey yapmadılar,diğer linkini attığım biraz daha inebilir gibi geldi.Birde işi kesinleştirmeden git gel yapmak istemiyorum.Yer olarak bana daha uygun linki attığım ilan arkadaşıma baktırırım tam karar verirsem o da onay verirse gidip alıp gelirim.Bir araç daha vardı Aydın'da 2000 km de idi.Dün satıldı,56500-57000 civarı bir rakama.