0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o nu da biliyorum onla da konuştum o aracıda vatandas çocuğuna almış çocuk beğenmemmiş auris almış yeniden onun için satılıkmış o araba hocam sıfır fiyatı aldın mı hiç kaça indiler en son sana
bir arkadasimda makyajlı kasa avensis var beyaz krom aksesuarli daha 25000km civarinda ilgilenirseniz bir sorayim saliih bey arkadaş nekadar ister acaba aracına biliyormusunuz birde araç nerede ben sivasda yaşıyorum
Açıkçası hiç konuşmadım ama en fazla 1-1500 lira inerler gibi geliyor.60000 üzerine çıkarsam octavia 1.6 dizel elegance paket alırım.O nedenle avensis 2.el bakıyorum.
sadece 500 lira iniyorlardı o arabadan hocam ben vw grubundan çok korkuyorum artık passatcı bir baska arkadas 14tsi al diyyor ama sütten çok fena ağzım yanmış durumda üstüne toyota da sorunsuz olarak bilinir her zaman o beni avensise itti
arac istanbulda araci biliyorum arkadas bayagi titiz kullanir sadece sag arka camurlugunda ufak bir boya olmasi lazim 1.6 duz vites 2012 model ben yarin sorup size donus yaparim isterseniz ozaman 61000 tl aldi dye biliyorum
Dizelde sıkıntı yok manuel olacak zaten.Tsi bende düşünmüyorum yani benzinli alacaksam avensis 2.el yada yeni corollayı beklerim.
hocam benim eski passatım aks başları değişti biri iki kere değişti conta ayktı silindir kapak contası değişti ateşleme bobini değişti ve sadece 75000 de idi garip değil mi sizcede 1.6 exlusive idi garip değilmi sizcede
Hayırlı olsun Erkan bey .... Kazasız belasız sürüşler dilerim .Gel dimi fotoları bekleriz
toyotadan şaşmamak lazım.
Hayırlı olsun Erkan Bey, doğru tercih yaptınız inanın pişman olmayacaksınız.
erkan bey hayırlı olsun.Bende sıfır almıştım.2012 elegant ekxtra 7 aydır kullanıyorum muhteşem bir araba, pişman olmayacaksınız emin olun.