0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu teknoseyirde özellikle Can ın, gündemi takibi ve motor, mekanik bilgisi çok iyi, Eleştirilerinde biraz sert, arkadaş ortamı gibi konuştuğu için. Birçok videosunu izledim bende şimdiye kadar, katılmadığım noktalar olsada, eleştirilerini belli bilgilere dayanarak yapıyor. Aracınızın önünde yeşil bir amblem görmekten utanmıyorsanız, vw ye gereksiz para vermeyin skoda alın demişti bir bölümde. Firma , marka model olarak saplantısı olmayan, objektif bir çocuk.
Abi zaten teknolojiden fazla bu aynı motoru diretme konusuna dikkat çekiliyor. 90hp denildiği zaman çünkü direkt b segmenti dizeller kategorisinde kalıyor araç. Bir çok markada dizel ve benzinlilerin güçleri yakınken, toyotada benzinli 132 yken, dizel 90hp olarak çok zayıf kalıyor. Corolla sahipleride istiyor, 110-120ps lerde bir dizel motorları olsun yazılımla 150ps lere getirip, araba performans adı altında isim yapsın. Honda civic hb yeni seride direnmeyi bırakıp 1.6d 120ps getirdi. Kasası ciddi çirkin ama, o haliyle bile aurise yakın satacağını düşünüyorum
Atmosferik, 192ps lik 1.8 benzinli Toyota vvtli motorn Lotus'daki durumu ise bence gözden kaçan ancak çok önemli bir birlikteliktir.
aynı zamanda, toyota land crusier de 3.0 4 silindir dizel motoru 170 den 190 bg ye yeni yükseltmişken bmw nin 2.0 lt dizelden 200 üstü ve yeni geliştirdiği 3.0lt 6 silindir dizelden 380 bg güç alması da aynı şekilde gözden kaçan bir birliktelik diye düşünüyorum
Land a bakarsanız bence böyle düşünmemelisiniz.Çünkü dagda bayırda kutupta tek başınıza yol aldıgınız bir araçta Toyota risk oluşturarak sizi yolda bırakabilecek teknolojik şeyleri kullanmıyor.Sonuçta şehirde bir telefon ile yol yardımı gelebilir, misalen kutupta uydu telefonu bile olsa ne kadar zamanda yardım gelebilir?
@Oğuzhan tas Ederinden fazla fiyat olumsuz karsilanir tabiki ama sedana koysun o motoru fiyat yuksekte olsa tercih edilecektir bence
Siyah t-shirt giyen arkadaş sanırım adı can akbulut kendini alman araçlarına adamış yandaş yorum yapan 1.4 90bg 205nm tork motorun küçük geldiğini iddaa eden efsane kasaya 240 ibre koymuşlar die efsane kasaya sallayan ama 102bg atmosferik 8valf wv ibrelerinde 260 yazdığını bilmeyen od.nun teki bence. Çıkmış orda boş boş konuşuyo japonlara sallıyo toyota mühendislerinden daha iyimi bileceksin sanki bu işleri utanmasalar 1.4 dizeli avensise bile koyacaklar diyo böyleleri cin olmadan adam çarpmaya kalkıyo işte komedi küçük turbolu motor mühendisi sanıyor kendini galiba diğeri zor söz sahibi oldu 30dk boyunca
niye burdada 1.3 95 bg'lik motora sallanıyor. bence çok haklı oldukları konular var. toyota sahibi gibi dinlememek lazım