0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hepsini denedim. tuşların hepsi çalışıyor. ama shift ve caps lock çalışmıyor bassamda küçük yazıyor.
ekran klavyesi açıkken normal pc klavyesi ile büyük yazabiliyorum. ama kapatınca olmuyor.
Dediğim ışıklar normalde yanıyor mu caps lock a basınca
iyide klavyede sadece shiftle caps lock un çalışmaması ilginç değilmi Acaba klavyenin dibinde kamp kurmuş kırıntılar yüzünden filan grevmi yapıyorlar )
Shiftte çalışmıyormuş eğer sağdaki shiftte çalışmıyorsa klavyenin hotkey driveri kaldırıp yeniden kurmak lazım.Yok oradaki çalışıyorsa,o zaman benim daha önce açtığım klavye tamir konusu devreye girer.Benimde w tuşu kıl dönmesi olmuştu açtım tuşu söktüm tamamen temizledim
kıl dönmesimi ?
Shiftte çalışmıyormuş eğer sağdaki shiftte çalışmıyorsa klavyenin hotkey driveri kaldırıp yeniden kurmak lazım.Yok oradaki çalışıyorsa,o zaman benim daha önce açtığım klavye tamir konusu devreye girer.Benimde w tuşu kıl dönmesi olmuştu açtım tuşu söktüm tamamen temizledim Laptop kısayol sürücüsünü kaldırıp reset atın,yeniden kurun bakalım bir düzelecek mi? İsim olarak hotkey diye geçiyor genelde ama sizde nedir bilemiyorum.