0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Dostlar, sizlere 2013 yaz şort kreasyonumu tanitiyorum,Hande abla ve sizler tarafindan ilgi goren ve begenilen şortlarım. Ortada konumlanan acık kahve şort Tct buluşmalarının olmazsa olmaz şortu
Bu çocuğu küçükken babası 3 kere havaya atmış 2 kere tutmuş......
Ben ömer amcayla konuştum o iki seferde de tutmayacakmışta üstüne düşmüş tesadüf Yüce Rabbim sen kimseyi donlarını internet aleminde paylaşacak kadar işsiz bırakma Ya-Rabbbiimm amin
muhahahah Kanka ne yaptın ya tüm kirli şortlarını ortaya dökmüşsün Birde boydan foto alabilir miyiz bu şortlarla
üsteki mavi ve yeşil renk şorttan almıştım 2 hafta önce C&A mağazasından benimkiyle modelleri birbirine yakın.
o ünlü kapriyide görmüş olduk dunya gözüyle üstteki kısa olanların renkleri çılgınmış u
Şortlar yukarı doğru kısalıyor kardeşim:D, ama kreasyon güzel ya, hergün farklı renk şort. Şort candır, efil efil, bende çok sever, sık sık giyerim.
Yeşil güzelmiş,ama buluşmalara çok gitmişsin sanıyorum şortun rengi biraz solmuş.Yoksa nazara mı geldi dersin
En ust siradaki iki short cok iddali (renk olarak)
Şahane Gençlik Güzeldir.Değeri bilmek lazım sercan kardeşim.Malum yaşımız nedeniyle giyemez olduk
Burayı mutlaka görmeniz lazım ya,şuanda niyeti bozdum alıvercem 2-3 tane Gerçi ben giyince görüntü kirliliği oluyor ama evde giyeriz napalım.Milletin göz sağlığıyla oynamamak adına Edit özellikle bunlara bakın mutlaka görmeniz lazım.Adamın adını çıkarır yahu
Barcelonalı olana bittim abi
Onu gecen sene yazin sonunda almistim benimde cok hosuma gidiyor.
Sağ üst mavi on numara gider:D
Ama favorimiz tabi ki nescafee.
........... uklevi ...........