0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aboooo bir çuval inciri berbat ettik...o zaman sen bana ısmarlayacağın yemeği sercana ısmarlada gönlünü alalım yahu yemek kurtarırmı bilmiyomda 2 senelik emek var ortada
Ismarlarsaniz olur gonlumu kazanmis olursunuz
Abi daha yemesin göbek almış başını gitmiş
ahmet duydun zilin sesini kardeşim bana yemek ısmarlayacaktın ya onu sercana ısmarlayıver benimde ona yemek borcum vardı o göbekden bendede var nasıl kurtulurum bende bilmiyom balkonlu ev gibiyiz bu kafayla terasa dönecek
Can bogazdan gelir saka bir yana gobege cozum bulmak lazim ama yemek ismarlayin yeter
Geldiği gibide gideeer
abi bak lc waikikiyede güzel şortlar gelmiş ama soyunma kabinindeyken yerlere dikkat et bugün ayağıma güvenlik sensörünün çivisi girdi sağolsun
Abi demek lazımda onlarında bir suçu yokki Onlar ayrılıyo mu acaba diye deneyen insanlarımız var ya biri biraz fazla güç kullanmış (bende denemiştimde normal güç sınırları içinde ) bende kabindeyken girdiği yerden çıkardım sadece çıktığımda görevliye söyleyip dikkat etmelerini söyledim
Bir kere pantolon aldım kendime kasada ödemesini falan yaptım,tam kapıdan çıkmak üzereydim güvenlik alarmı öttü.Tabi durdum içinde güvenlik unutuldu sandılar ama meğerse birisi mağazada bir başka pantolonun güvenliğini ucu sivri bir kesici alet yardımıyla neredeyse o güvenlik mekanizmasının etrafından sıfır olacak şekilde oyarak pantolonu yürütmüş,güvenliğide benim aldığımın cebine koymuş
abi niyet kötü olduktan sonra
sen olgunluk etmişsin..ortada bir hata varsa sen bundan bir zarar gördü isen cezasını çekmeliki bir daha yapmasın...sen sölesende büyük ihtimal unutulmuştur..çalışanalrı toplayıpda dikkat edin toplantısı yapmayacakalr kardeşim...türk insanı zekidir kötü niyetle iyi murada erilmez...
abi ben öyle konularda biraz utangaçım birde acıma duygum tavan yapıyor
burda acınması gereken sensin ayağına çivi batmış...
abi bir sene önce olmuştum birdaha oluyımmı birde ucu daha yep yeniydi