0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arazi bakımından Forester hepsinden iyidir. Rav4 ikinci sırada gelir ardından crv. Bunu ben söylemiyorum fifth gear testini izlemiştim koreliler ve diğer avrupalılar hikaye. Konfor bakımından da donanımı full alırsanız birbirlerinden üstün yanları yok.
eğer sadece şehiriçi içinse honda çünkü otomotik vitesinin rahatlığı sağlamlığı tartışılmaz. amaç arazide de gitmekse arazinin ağırlığı önemli
2011 Corolla aracımı satıp Toyota Rav4 veya Honda Crv almayı düşünüyorum arazi ve düz yol performansı ve kullanım konforu bakımından hangisini tercih etmeliyim. Diğer seçeneklerimin arasında Kia Sportage Hyundai İx35 Renault Captur Ford Kuga Opel Yeni Mokka Subaru Forester Nissan Qashqai Skoda Yeti Dacia Duster biliyorum çok zor bir seçim olacak fakat bu segmentte hiç bir fikrim yok ilk tercih Rav4 ve Honda Crv yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler ve selamlar.
Hocam ben seni çok iyi anladım. Bende aynı problemleri yaşadım ve benzer bir çözüm aradım ancak çok az yakan dizel bir toyotadan inip bu tür benzinli araçlara binmek benim bütçemi ve moralimi aşacağından bir türlü yüksek bir araç alamadım. Ama gördüğüm kadarıyla sen 1.6 benzinli bir araç kullanıyorsun hali hazırda. Bu yüzden benim kanaatimce senin için en uygun araç subarru xv.Fazla yol yapmıyor, alacağın 4 çeker sisteminin yeri geldiğinde işe yaramasını sadece sözde kalmasını istemiyor, ve şu an olduğundan 2,5 kat daha fazla vergi istemiyorsan xv ideal.Ancak dezavantajları da var tabi. Yaygın olmayan servis ağı, 2. el değer kaybı gibi. Tercih senin.
Amacım şehir içi kullanımı için değil, off road yapmak da değil ama bozuk engebeli ve toprak zeminde de sorunsuz kullanabilmek şehir içi kullanımı için suv bir araca gerek yok. Altının yere çok yakın olmasının dışında henüz 13000 km de sıfır almış olduğum Corollam'dan çok memnunum.
honda nın otomatik vitesdeki başarısına vurgu yapmak istediniz herhalde? çünkü rav4 de otomatik vites kullanıyor.
Zafer abi ihtiyaçların doğrultusunda ben yeti 1.6 tdi tavsiye ederim .
Simdi soyle bir gercek var bu araclar icinde en dayaniklisi Subaru Forester.Hondayi tavsiye etmem.Becerikli olarak gordugum ise Rav4 ben alacak olsam bu seceneklerim olsa Rav4 u alirim. Yeni kasa cok hosuma gitti.
Rav4 yeni kasa çok güzel gerçekten düz ve arazi performansıda iyi fakat yakıtından değilde açıkçası vergisinden çekiniyorum yoksa istediği kadar yaksın önemli değil.
Tavsiyen için teşekkürler Mahmut Yeti greenline 1.6 Tdi iyi bir seçenek ama Subaru Xv'i yakından inceleme fırsat buldum çekiş sistemi ve iç dış dizaynı ve heybetli görünümü çok hoşuma gitti tek dezavantajı 1.6 114 hp olması. Diesel bir araç düşünmediğimi belirtmek isterim.