0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vergisi ne kadar bilmiyorum, sen arastirdin mi?
Rica ederim abi . Benim tavsiyemden ziyade daha önemlisi sizin kendi beğendiğinizi almanız . Subarunun çekiş sistemi konusunda zaten tartışmaya gerek yok . Motoru konusunda ise birşey söylemek için test etmek lazım .
Kesinlikle Xv ile test sürüşü yapmak istiyorum Subaru Awd çekiş sistemlerinde çok iyi boxer motorun yatay ve yere yakın konumlandırılması ile yol tutuşu da çok iyi motor gücü için test etmeden bir şey söylemekte olmaz. Ama Corolla ile tamamen aynı ağırlıkta bir araç 1370 kg ve Corolla 124 hp 157 nm Xv ise 114 hp 150 nm
Mahmut; senin arabanın fotosunu kirli araba konusunda görünce benim jeton tıngırdadı...;almışsın kız gibi narin arabayı , vurmuşsun araziye...(!)ewladım ... bunlar narin, nazik, nazenin asfalt arabaları, sizin çiftliğin toprak yollarına sokulurmu hiç...?demek o yüzden sorunlar başlamış ve arabayı yemişsin... bizde firmaya kızıyoruz... cık cık cıkSonunda nihayet gerçekleri görmüşsün; RAV 4 te güzel Honda CRV de gayet iyi arabalarsizin oralara bu tür araç lazımancak öyle veya böyle toyota yı denemiş oldun, bence bu sefer CRV al ... kıyaslama imkanın da olmuş olur