0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende kafaya koydum arkadaşlar toyo yada kumhonun lastiklerinden alacağım. Birde çıkma jant ayararsam kafama göre çok iyi olur. Amortisör takozunu yükselterek 205/50/R16 jant koymak istiyorum. 96 mod. 1,6 16V XEİ var bende. Astra ve megan II lere bakıyorum onlarda da 205 lastik var üstelik 110 beygir araçlar. Bizimkisi 114bg tazı gibi gidiyor. Megane II'ye yada astra'daki lastikler yormuyorsa aracı benim koyacağım lastiklerde yormaz. Yalnışmı düşünüyorum??Herkese selamlar saygılar...
Bende kafaya koydum arkadaşlar toyo yada kumhonun lastiklerinden alacağım. Birde çıkma jant ayararsam kafama göre çok iyi olur. Amortisör takozunu yükselterek 205/50/R16 jant koymak istiyorum. 96 mod. 1,6 16V XEİ var bende. Astra ve megan II lere bakıyorum onlarda da 205 lastik var üstelik 110 beygir araçlar. Bizimkisi 114bg tazı gibi gidiyor. Megane II'ye yada astra'daki lastikler yormuyorsa aracı benim koyacağım lastiklerde yormaz. Yalnışmı düşünüyorum??Herkese selamlar saygılar...merhabalar..benım aracım 98 xei special aracımda toyo lastık mevcut aldıgımda yeni takılmoştı..bende degiştirmedim..biraz ses var ama memnunum..tokatın taşlı yollarına bile dayanıyor..:-) ses yapmasın dersen arkların tavsiyesini dinle bridgestone yada michelin al derim. ama aldığın lastik yumuşak olsu..ona dikkat et...