0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu arada bütün benzinler aynıdır. çünkü herkes aynı yerden yani Tüpraş'tan alıyorlar. Sadece % 1-1.5 oranında katkı malzemesi koyuyorlar. Belki bazı bayilerde problem olabilir. benim arabamda 750 devride rolanti ama sadece 1-2 kere titreme problemi yaşadım. Sonrasında hiç problemim olmadı.[/quote][quote=murat_togulga]Arkadaşlar bu arada bütün benzinler aynıdır. çünkü herkes aynı yerden yani Tüpraş'tan alıyorlar. Sadece % 1-1.5 oranında katkı malzemesi koyuyorlar. Belki bazı bayilerde problem olabilir. benim arabamda 750 devride rolanti ama sadece 1-2 kere titreme problemi yaşadım. Sonrasında hiç problemim olmadı.[/quote] Ben 1998 Model 250.000 km 1,6 XLİ çalıştığım şirketin arabasını kullanmıştım farlarda uzunlar açık, klıma sonuna kadar açık hiç bir titreme yok ve klıma sonuna kadar açık olsa bıle performansatan hiç düşmemişti. Belkı birbirinden farklı 30 dan fazla 1993-2000 model arası araç kullandım kullandığım en iyi toyotaydı . o kadar GLi kullandım ama Xli den aldım sürüş zevkini almadım hiçbirinden ... ve araç klıma açıldığında rölantisi ne artıyodu ne düşüyordu.. harikaydı o aracın gidişi.. ben de 97 XL var ... XLİ yi kullandıktan sonra kendi aracım gitmiyor geliyor..benim araçta klımayı açtığımda rölanti yukarı çıkıyor 1500 devire onuda karburatörcu bı tornavida ile ayarladı.. favori araç benım için XLİ paramı denkleştirdiğimde alıcagım araç 1998 XLİ çok harika araç... gece yarısı müdürümü karşıya bıraktım saat 1,5 gece 1. köprüden tam 200 le geçmiştim ...müthiş bir araba gerçekten hala o araba bana heyecan veriyor.. herkese selamlar