0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşal konuyu ben açmıştım. Kısa bir update yapayım. 1. Sorunum hala devam ediyor.2. Bu sorun nedeni ile servisi Toyotaya şikayet ettim. Arabayı 15 dk. içinde gelip aldı servis ve araba geldiğinde sorun düzelmişti. 2 aykadar düzgün çalıştı ve sonra yine aynı problem tekrarladı. İllalah dediğim için bir daha uğraşmadım .3. Ancak şunu öğrendim. Ve bunu Toyota söyledi, Servis değil. Bu arabanın rölantisi 600 devir değil 700-750 arası.Altında ise bakmak zorundalar serviste aslında.Ama onu yerine bunlar böyle diyorlar ,geçiştiriyorlar.4. Toyota dedi ki"türkiyede benzinler dandik mutlaka aracınızda enjektör ve yakıt sistemi temizleyici kullanın yoksa bu sorun olur Ve de sizin sorununuzdur."5. Ben bu durumda ne mi yapacağım? Aralık ayında bu arabayı satacağım ve insan gibi bir araba alacağım.(Örneğin VW Golf. 5-6bin YTL pahalı ama hiç olmazsa verdiğiniz parayı hak ediyor.)BU kadar dandik plastik kullanılan sıcakn parçaları dökülen bir araba görmedim.BU paray bu kadar motor sesi olmaz. Yerin sesi bu kadar içeriye verilmez.Ve hiç birşey yapmayan servise 10.000'de bir 250 kaat verilmez.Tanıdığım kişilerden hiç yoksa 7-8 kişinin Toyota colrolla almasını şahsen engelledim ve buna devam edeceğim.Kendimi hiç bu kadar kazıklanmış hissetmemiştim.[/quote]gecmis olsun, durumunuza cok uzuldum, dilerim sorunu cozersiniz. ama bazı konular var, o konularda bilgi vermek isterim.1- alman otomobilleri tasarım, yol tutus, ic mekan kalitesi olarak japon otomobillerinin ilerisindedirler, bunu hemen herkes kabul eder. ama sorunsuzluk anlamında japonların ciddi gerisindedirler.bunuda herkes kabul eder, vw servisindeki ustadan, forumlardaki kullanicilara kadar.eger sorunsuzluk ariyorsanız adresi vw degil, yine japon araclarından biridir.2- golf dusunuyorsanız, fsı motorlardan memnun olmayan cok kisi vardır. tsi ise yeni bir teknolojidir ve kendini ispatlamamıstır. geriye 8v lık motor kalır, evet bu motor saglıklı ve dayanıklıdır kendini ispatlamıstır. ama 8 valflık oldugu icin eskidir, hantaldır ve cok yakar.alman grubundan bir arac aldıgınızda, markası ne olursa olsun, bir japon otomobilinden daha fazla servise yolunuzun dusecegini unutmayin. cevrenizdekileri de yoneltmeniz onların zararına olmustur.sizin sansızlıgınız olmus. dilerim cozersiniz. tekrar gecmis olsun.