0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, evet bağlantıya baktım şimdi ama ben tek başıma yapamam sanırım bu işi, yapılan işlerden örnek alarak detaylı anlatımla belki ne yapmak , nerede yaptırmak lazım onu da bilmiyorum henüz. Bu sorunu ve nasıl aşacağımızı (aştığımızı) bu başlık altında paylaşıma devam etmeyi rica ediyorum.Saygılarımla
Haklısın Ertan arkadaşım ; fakat o işi yapacak alet-edevat ve cesaret yok işte.Eninde sonunda olacak ama
kardeş araban e 12 kasa corolla herhalde.bu kasada oranın acılması ve küllügün üstündeki gözün kırılması kronik.kırılmayanıda açılmayanıda yok.Ben 2004 hb solum varken 2007 yılında garantiden o çerçeveyi değiştirdim.o zaman 220 tl idi fiyatı .Çerçeve dediğm teybin etrafındaki hava üfleme kanallarının oldugu yer.servistekiler ozaman bu sorunla ilgili düzeltme gelmişti.tırnakları içeri az büküp yerleştiriyorlar açıklık azalıyor.servise götürürsen bilgileri vardır yaparlar.
kardeş o çerçeveyı sökmek için teybi sökmen gerek.ben sökülürken görmüştüm.önceki hb dede zaten teybe kadar kendım çok rahat söküyordum.Çercevenın üstündeki tırnakları öne doğru hafif eğip yerine takcaksın geri.biraz zorlarsanda tırnakllar elinde kalabilir ama..Sökülmesi çok zor değil.sök tak 30 tk da biter.
Zor is, eger basarisiz olursaniz hem zaman hem emek bosa gidecek hem de torpidoya zarar.
Benim dediğim şekilde sıkıtnı olma durumu yok.En kötü aynı kalır açıklık.Tırnakları bükmeye gelmez,hadi büktün taktın gerilime dayanamaz çat der gider.
Iste o yuzden isi bilen olmali
Bu gazda baskalarida failed yapmasindan korkuyorum.
Evde denemeyin mi yazsak ne yapsak 250 papelmiş o çerçeve ya Tabi birde ellerinde yoktur kesin
Ondan bol ne var cikmacida ayni fiyata satiyor saka gibi