Değerli arkadaşlarım,
Yorumlarınızı dikkatlice okuyorum ve çözüm için sürekli düşünüyorum , deneyen veya başaran arkadaş olursa takdir ederim fakat bende o cesaret henüz yok maalesef

Servislere bu konuda bilgi verildiğini söylemişsiniz Tuncay Bey, bunu daha önce forumumuzdan okumuştum fakat servis aracı aldı (Borovalı) , 90 TL tutar ve hallederiz dedi, 4 saat sonra yaptık dedi,aynı duruyor, ve kendi kendilerine 50 TL ye çektiler fiyatı

duruyor bu dedim , usta geldi izah etti anlattı vs vs. el emeğidir , hak geçmesin diyerek 50 TL'yi verdim ama ustanın dediği şey "Göğüslük değişecek" o kadar da değil dedim ve kızgınlığımı belli ederek ayrıldım oradan. Tokullar'ı aradım , görmemiz lazım ama göğüs değişmesine kadar gidiyor dediler. Bu kadar basit olamaz , bu işi yapamıyoruz , ustalığımız yok bizim demenin daha kolay yolu yok bence ama maalesef yetkili servis olduğu için el mecbur. Yapan bi usta bulsam dışarıda yaptıracağım ama bilmeyen de yaparız diyip elinde kalacak , malum İzmir'de yaşıyoruz.
Velhasıl bu sorun oldukça canımı sıkıyor ve müsait bir zamanda Japonya'ya bu durumun fotoğraflarını çekip şasi no ile birlikte durumu anlatan mail atacağım Japon forumlarına ve Dünya Toyota forumlarına durumu bir çok başlıkla açacağım, çözüm üretene ya da ürettirene kadar da mail yağmuruna tutacağım . Ben, bizler için kendi uzmanlık alanımda şuan ancak bunu yapabilirim ama hepimiz için sizlerin çözüm ve desteği çok önemli , eğer bunu servis ya da Japonya'dan önce başarırsak bu kronik sorunu çözen ekibi özellikle sadece Japonya değil bunun yanında Dünya Corolla forumlarında her yere taşıyacağım ki üstün Japon mühendisliği karizma rahatlığıyla oturamasın.
Motoru sağlam olabilir ama her şey motor değil , motor gücü ve motor sağlamlığı arasaydık Traktör alırdık diye düşünüyorum izninizle.
Saygılarımla