0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alma , sat diyesim var ama saçma olacak
Arabayı sıfır alacağım
Benim de gönlüm seat leon'dan yana ama eski arabam toyota corolla olunca kararsız kaldım. Toyota auris de incelediğim arabalardan ama toyota alırsam corolla alacağım.
Yenisini bekleyebilirim.Çok acelem yok ama japon araba yerine avrupa araba mı alsam diyorum.
http://www.arabalar.gen.tr/volkswagen-golf-1-6-tdi-bmt-comfortline-i3521.htmlBir de bu arabaya bu kadar para verilir mi ? En son çıkabileceğim limit bu kadar.
bildiginiz arabadan sasmayin derim ben
O fiyata en kral Aurisi, Leonu, Corollayi alirsiniz
İşte beni en çok düşündüren şey de bu.Bildiğim ve memnun olduğum bir arabadan bilmediğim bir arabaya...Acaba risk almaya değer mi?
En zor durumda bu acikcasi bende yeni Leonu gorunce pek begenmemistim ama taki detaylarina inene kadar yani araci soyle bir oturdum bakindim cok hosuma gitti ve al beni diye cagiriyordu resmen Leon Corolla kadar uzun sureli olmayacagi kesin ( bana gore) ama iyi bir arac ben bile sahsen almayi planladim cok kez ama Auris ile birlikteligimiz daha cok surecegi icin Leon arka planda kaldi.
Yazdıklarınızı aynen ben de yaşıyorum ama seat leon gerçekten çok iyi.Ayrıca fiyatı da iyi.