Gönderen Konu: Hangisini alayım?  (Okunma sayısı 2196 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhabalar
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangisini alayım?
« Yanıtla #20 : Haziran 07, 2013, 19:34:49 »
Zaten  en iyi yani fiyati :)
Hem dizel hem  bu donanım hem de bu fiyat.. Aklımı çok karıştırıyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 07, 2013, 19:34:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 07, 2013, 19:55:24 »
En zor durumda bu acikcasi bende yeni Leonu gorunce pek begenmemistim ama taki detaylarina inene kadar yani araci soyle bir oturdum bakindim cok hosuma gitti ve al beni diye cagiriyordu resmen :)

Leon Corolla kadar uzun sureli olmayacagi kesin ( bana gore) ama iyi bir arac ben bile sahsen almayi planladim cok kez ama Auris ile birlikteligimiz daha cok surecegi icin Leon arka planda kaldi.
Kanka leonu beğendiysen, golfe sakın binme, almam 6 ay olmasına rağmen 2ay vw kullanmış biri olarak, şunu rahatça söylerim, seat vw nin ucuzu,vw de 2006-2007de olan konsol ve parçalar kullanılıyor şu an seat da. Koltuk döşemesinden ön konsoluna kadar. Yürüyen, mekanik, motor aynı sadece.
Ama fiyat dediğin gibi gerçekten cazip. 14bin lira oynuyordu golf le. Ama bence o değeri karşılayan fark var ikisinin arasında.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 08, 2013, 12:39:50 »
   Periyodik bakımlarda sadece 60 bin km bakımları biraz pahalı olur.Hele ki şanziman dsg ise o zaman bin liraya kadar çıkabilir masraf.Bunun nedeni de yağ kapasitesinin yüksek olması....
   Söyle söyleyeyim size imkan olsaydi üç gün Leon'u kullanıp sonra sahibi olduğunuz aracı kullanmanızı tavsiye ederdim.Aradaki bütün farkları daha iyi görebilirdiniz.Bu dediğim örnegi Alper kardeşimiz daha iyi yaşamıştır diye düşünüyorum.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR