0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbulda neredesiniz? göndereyim size?Bu arada aracınız hayırlı olsun.
UfukSenin Allah belanı vermesin.Çay, anahtarlık ohh bişi demiyorum.
Abi sana vermedim mi?
Evet vermedin.
Abi yarın ilk işim sanada göndermek, yanında süpriziyle Not: hakikaten allah belamı vermesin ama sanırım sen geldiğinde yoktu yeni gelmiş olması lazım eğer varsa da benim aklıma gelmediyse çok ayıp etmişim, allah beni bildiği gibi yapsın
Sürprizide sallama çaymı yoksa?Latife yapıyoruz diye kızmıyorsun inşaallah.
Bilemedin abi hoşuna gideceğine eminim,ama söylemeyeceğim çayımı içemeden gittin diye hala mahçupken sana kızabilirmiyim abi.
şu an siirt ilindeyim Tevfik BAŞAL yeni mah. aydınlar apt. a blok nu:4 merkez siirt adresine 2 tane gönderirseniz sevinirim.
ufuk bey varsa bende istiyorum,uzun zamandır arıyordum bu anahtarlıklardanAdresi özelden gönderiyorum
Ufuk yakında yedek parça işini bırakıp anahtarlık işine giricek bu gidişle
Ufuk deri anahtarlıktan banada göndersene
Tabi ki yarın kargoya veririm.Tabi size de yarın kargolarım.Sanada lazım mı Kerem abi ? iyi fikir aslında Abi sen zaten dibimdesin bir zahmet kalk gel çayımı iç, anahtarlık problem değil Hem seninle web dizayn konusunda biraz işim olabilir
Ufuk abi bakım zamanı bakımı dışarıda yaptırırsam parçaları sizden alacağım şimdiden söylüyorum bana 2 adet ayırmanızı rica edeceğim .
ufuk bey anladığım kadarıyla toyota parcası satıyorsunuz bana 2008 1.6 avensis için mobil 1 5/40 veya kastrol edge 5/40 motor yagı ile yağ ve hava filtresi lazım sizde bulunurmu bulunursa link fiyat mümkünse.
Aracınızda LPG dönüşüm sistemi mi mevcut?
Sanada lazım mı Kerem abi ? iyi fikir aslında