0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakım yaptırman önemli değil Mahmut ne zaman istersen buyur gel al
Aracınızda LPG dönüşüm sistemi mi mevcut?
Çağrı abinin araçta lpg yoktu yanılmıyorsam.. ama kendisi doğu da olduğu için 10/40 yerine tam sentetik yağ koymayı tercih ediyor galiba...bana da ön amortisör lazım Ufuk o zaman geldiğinde kolinin içine atarsın..
evet ufuk bey lpg var araçta
Senin araç 2.0 değil mi? Ön amortisörleri KYB olarak mevcut elimizde Aracınız 4.2 Litre motor yağı kapasitesine sahip dolayısı ile 4+1 Litre şeklinde fiyatlarını veriyorum. Castrol Edge 5W/40 4Lt. 70TLCastrol Edge 5W/40 1Lt. 20TLYağ Filtresi; JS Asakashi Japan:10 TL - Orjinal:20TLHava Filtresi; JS Asakashi Japan:20 TL - Orjinal:40TLSaygılaAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 10, 2013, 09:38:05Senin araç 2.0 değil mi? Ön amortisörleri KYB olarak mevcut elimizde Aracınız 4.2 Litre motor yağı kapasitesine sahip dolayısı ile 4+1 Litre şeklinde fiyatlarını veriyorum. Castrol Edge 5W/40 4Lt. 70TLCastrol Edge 5W/40 1Lt. 20TLYağ Filtresi; JS Asakashi Japan:10 TL - Orjinal:20TLHava Filtresi; JS Asakashi Japan:20 TL - Orjinal:40TLSaygılar.ufuk beyCastrol Edge 5W/40 4Lt. 70TLCastrol Edge 5W/40 1Lt. 20TLYağ Filtresi; JS Asakashi Japan:10 TLHava Filtresi; JS Asakashi Japan:20 TLToplam :120 TL ürünü sizden almak isterim ama ödeme ne şekilde ve nasıl olacak ve kargo ücreti ne kadar tutacak kargo ücretini siz mi vereceksiniz yoksa ben mi iyi çalışmalar.
Senin araç 2.0 değil mi? Ön amortisörleri KYB olarak mevcut elimizde Aracınız 4.2 Litre motor yağı kapasitesine sahip dolayısı ile 4+1 Litre şeklinde fiyatlarını veriyorum. Castrol Edge 5W/40 4Lt. 70TLCastrol Edge 5W/40 1Lt. 20TLYağ Filtresi; JS Asakashi Japan:10 TL - Orjinal:20TLHava Filtresi; JS Asakashi Japan:20 TL - Orjinal:40TLSaygılar.
ufuk beyCastrol Edge 5W/40 4Lt. 70TLCastrol Edge 5W/40 1Lt. 20TLYağ Filtresi; JS Asakashi Japan:10 TLHava Filtresi; JS Asakashi Japan:20 TLToplam :120 TL ürünü sizden almak isterim ama ödeme ne şekilde ve nasıl olacak ve kargo ücreti ne kadar tutacak kargo ücretini siz mi vereceksiniz yoksa ben mi iyi çalışmalar.
Ödeme banka havalesi yada Mail Order yöntemi ile kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.Kargo ücretini biz karşılayacağız.
Ufuk bey 2006 avensis lpg li kocaeli bölgesi için hangi yagı önerirsiniz.
Ufuk bey ürünler elime geçti teşekkür ederim, anahtarlık ve ruhsat kılıfınız gerçekten kullanışlı ve güzel. aracım ile ilgili alış veriş yapacak kaliteli ve güvenli ürün sunan bir servis edinmiş oldum uzak da olsanız iyi çalışmalar.