0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bugün 2001 model 1.8vvt-i motor bir avensis gördüm pazarda aracın kazası boyası hiçbir değişeni yok,yalnız ruhsatta 94 beygir yazıyordu böyle bir modele hiç rastlamadım ve araç 214000km de ve LPG yok.15.500e bitecek sizce bu fiyata alınırmı?Yolcu sürücü airbag, yol bilgisayarı, park sensörü, klima, elektrikli ayna vs vs özelliklerde var araçta ne dersiniz?
Yeni avensis aldık 2010 1.6 bence muhtesem bir arac! ilk bir kaç gün pek beğenmedim çok ağır gelmişti bana fakat bu ağırlığın tamamen debriyaj ayarlamasını yapamadığımı fark ettiğim an arabann bir aslan gibi kükrediğini ve bir çita gibi atik olduğunu anladım :=) yol tutuşuda muhteşem seviyede bence. Şu ana kadar kullandığım en garip arabalardan biri diyebilirim :=) kaslı yapısına ilk başta alışmak zor oluyor fakat alışınca asaleti hissediyorsunuz.! herkese de tavsiye ederim kasa ağır flnda kalmıyor!
Ben 2004 ve sonrası kasa avensiste 1.8 olduğunu biliyordum ama 2000 -2001 modellerde hiç 1.8 motor duymamıştım. Belki toyotanın resmi olarak getirmediği gümrük vasıtasıyla gelmiş bir araçtır. Artık yeni ruhsatlarda da motor güçleri KW cinsinden yazılıyor ve ortalama 1.36 ile çarpmak gerekiyor HP ye çevirmek için.
arkadaslar ben 2003-04 model bir avensis almayı düşünüyorum fakat 1.6 otomatik vitesi yok sanırım 2.0 motorunda vergisi ve benzin sarfiyatı ağır olur sanırım ne tavsiye edersiniz.Birde 2.0 motorda vergi oranları nedir?
ayrıca lpg taktıramayacağınızı bilin