0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
utku abi 1.6 110 hpler kullanıcılarını bekte memnun etmiyor.onno ustaya yöneltilen sorularda gözüme çarpmıştı arabayı aldık donanımsal olarak falan beklediğimizden daha iyi diyor ama performansta yeterli gücü alamıyoruz yazmış adam.onno ustada aracın ağırlığından dolayı motorun sunduğu performans yetersiz kalır demiş.yeni gelicek olan avesislerde bu sorun olmaz umarım
evet araç ağır 1300 kg kedi gibi fırlamıyor avensisi görüntüsüne uygun sakin kullanmakta fayda var ha gaza yükleniyim dersen elinden geleni yapıyor ama yakıtı da içiyor... bana göre araca 1.6 yeterli ama sürcüsüne bağlı birazda
motor kasayı kaldırmıyor diyenleri anlamıyorum. bu ülkenin şartları belli, yol durumu belli...2 bin motorların vergi durumu belli. 1.6 nın iki katından fazla...2 bin motor ile biraz daha erken kalkıp her viteste 15-20 km daha fazla km yaparım diyorsanız buyrun 2000 motor alın. ben güvenlik ve konfor istiyorum diyenlerin aldığı, alabileceği araba. daha evvel polo clasic vardı bende cesaret edip gaza basamıyordum. çünkü güvenliği zayıftı. 120 yi görünce 150 ile gidiyormuş hissi veriyordu...ama avensiste öyle bir his oluşmuyor. hızı hissettirmiyor...ben hızlanmada problem yaşamıyorum. almak isteyenlere tavsiye ederim...
yeni kasa AVERNSİS 3 serisi 132 Hp olacağı için kalkıştaki sorunun da ortadan kalkacağını umuyorum. Yalnız ben küçük bir ayrıntı konusunda şikayetim var. Avensisisn Kardeşi olan Corolla modelde cruse control (Hız sabitleyici) var ama ne hikmetse avensis 1.6 da yok. İlgililere sormak istiyorum diğer donanımmların maliyeti hız sabitleyiciden çok mu daha ucuz da 1.6 avensise bu donanmı eklemiyorlar.Bence bu tamamen toyotanın( Pazarlama birimini) bir ayıbıdır. en kısa zamanda (mesela ağustosta gelecek 2010 modellerde)bu donanımın da ekleneceği umuduyla.İyi akşamlar
Toyota avensis 1.6 elegant aldım bende.hakikaten emsallerinin en iyisi.Kullanmak çok zevkli.Konforlu ve rahat bir araç.Arkadaşlar soruyorum.Lpg kullanan var mı bu araçda.:kolay gelsin
Dostum bende 2004 avensis comfort var 1.6 110 hp aracıma atiker sıralı otogaz sistemi taktırdım kilometrede uzun yolda 120-130 bin şehir içinde 150-160 bin civarında yakıyo acayip memnunum arabamdan kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim yol tutuşuyla virajlardaki yola tutunuşu herşeyiyle süper bir araba bundan öncede korollam vardı oda süperdi opelmiş woswosmuş halt etmiş her türlü toyotayı secerim kardeşim...