Gönderen Konu: BİSİKLET TAŞIYICI yardım lütfen....  (Okunma sayısı 15214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: BİSİKLET TAŞIYICI yardım lütfen....
« Yanıtla #40 : Temmuz 04, 2013, 11:35:29 »
Araya bir gözlem ekleyeyim. Antalya'da çok güzel bisiklet yolları var ama bisikletli çok az maalesef.

O sıcakta binilmez Hakan, baharda biniyordur Antalya'lılar.

Bu arada konuyu takip ediyorum. İki tane bisiklet alıp sadece 5-6 kez binmek nasip oldu. Benim taşıyıcı dandik olduğu için arabaya kıyıp yükleyemiyorum. Thule için buradaki yorumları okudum, her an yeni bir  taşıyıcı alabilirim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 04, 2013, 11:35:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 04, 2013, 21:50:19 »
Şu anda o kadar sıcak değil(nispeten) Ali, hadi gündüzü anladım da akşam tam havası binmek için. Hele falezlerin üstündeki yol süper.

Yine yanlış hatırlamıyotsam, tamir takımı taşıma zorunluluğu vardı. Bunu da araştırmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 12, 2013, 19:28:08 »
Aldığım yeni bisiklet ekipmanları bisikletçi dostlarımın yararlanması amacı ile paylaşıyorum isteyenlere bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışacağım ekipmanlar e-bay  ve Amazon dan alınmıştır.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 22, 2014, 11:43:21 »
hort gibi oldu ama yapacak bişey yok...

şimdilik tek eksiğimiz bisiklet hariç hepsi :)

öncelik bagaj taşıyıcı ve kask

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Temmuz 22, 2014, 12:31:50 »
hort gibi oldu ama yapacak bişey yok...

şimdilik tek eksiğimiz bisiklet hariç hepsi :)

öncelik bagaj taşıyıcı ve kask
Özellikle taşıyıcıyı kaliteli bir marka seçin derim sonuçta trafikte sürüş güvenliğini de etkileyecek.... Thule markaya bakın..
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Temmuz 23, 2014, 12:47:09 »
Aracımıza uygun Thule'yi en uygun nereden alırız? İnternette biraz araştırdım ama amin olamadım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Temmuz 23, 2014, 12:54:10 »
Aracımıza uygun Thule'yi en uygun nereden alırız? İnternette biraz araştırdım ama amin olamadım.

Şöyle bir site var bakıtınız mı?

http://www.thule.com.tr/kategori.asp?katid=43
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Temmuz 23, 2014, 13:52:39 »

Abim öncelikle aracın hangi bölümünde taşıyacağına karar vermelisin. Bisikletiniz üstte taşıyacak kadar hafifse üst taşıyıcılar daha konforlu sadece biraz üst hızlarda etkiliyor haliyle.
Ama ağırsa zaten üstte olması daha zor ama bu seferde bagaj işleri :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Temmuz 23, 2014, 13:57:44 »
Merkez bayisini aradım Honda Civic 2012 Sedan için arka taşıyıcı tavsiye etmiyormuş. Üst olursa iki bisiklet için minumum 440 Euro fiyat verdiler :(

Bu iş yatar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Temmuz 23, 2014, 14:09:07 »
Abi thule bakıyorsan fiyatlar öyle :D

Arkayı tavsiye etmemesinin sebebi neymiş?

Birde asıl soru sen bisikletleri ne kadar mesafe taşıyacaksın?  Çok uzn mesafe değilse yapı marketlerde ki 40 tl lik aparatlarda işe yarıyor. Biraz daha uzun mesafe olur dersen 150tl civarına iyi birşeyler bulabiliriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Temmuz 23, 2014, 14:21:40 »
Merkez bayisini aradım Honda Civic 2012 Sedan için arka taşıyıcı tavsiye etmiyormuş. Üst olursa iki bisiklet için minumum 440 Euro fiyat verdiler :(

fiyata bak o paraya ben 2 tane bisiklet alirim gittigim yerde
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Temmuz 23, 2014, 14:24:06 »
TCT dostlarım ne zamandır oğlanla bana bisiklet almak istiyordum iki tane kron xc 250 aldık ancak Ankara içinde binemeyeceğiz Ankara dışında yayla evimiz var orada dağ tepe bineceğiz ancak benim corollaya nasıl bir taşıma sistemi almam lazım iki bisikleti taşımak için araç üstümü ? yada araç arkasımı ? Ankarada nerde bulurum Ankaralı bisikletçilere duyrulur.... Şimdiden yardımlarınız için teşekkürederim.
kron çok sağlam markadir dogru karar vermişsiniz  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Temmuz 23, 2014, 14:30:08 »
Teşekkürederim Uğur bey ancak linkteki satılanların yorumları pek iç açıcı değil biraz daha kaliteli en az iki yada üç bisiklet taşıyabilecek arka yada üst aparat lazım 200-300 TL  aralığında olabilir ....Formumuzda bisikletçiler YOKMUUUUU !!!!!!
abi bisikletciyim ama arabayla hiç taşimadim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Temmuz 23, 2014, 14:35:21 »
kron çok sağlam markadir dogru karar vermişsiniz  :)

Kardeşim yanlış anlama ama kronu ve özellikle xc250 doğru karar diye nitelemen beni gerçekten güldürdü ::)  Kron benim ve camianın gözünde ADALAR bisikletidir vakti zamanında adalara bi kaç tır bedava bırakıp kaçtılar diye düşünmekteyim şahsen :lol: :lol:  Ayrıca xc 250 üst model olmasına rağmen xc 150den daha az rağbet görmekte ve ikinci eli daha ucuza gitmektedir bilinmeyen bir abdestsizlik var 250de bi türlü randıman tutmadı ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Temmuz 23, 2014, 17:07:30 »
Kardeşim yanlış anlama ama kronu ve özellikle xc250 doğru karar diye nitelemen beni gerçekten güldürdü ::)  Kron benim ve camianın gözünde ADALAR bisikletidir vakti zamanında adalara bi kaç tır bedava bırakıp kaçtılar diye düşünmekteyim şahsen :lol: :lol:  Ayrıca xc 250 üst model olmasına rağmen xc 150den daha az rağbet görmekte ve ikinci eli daha ucuza gitmektedir bilinmeyen bir abdestsizlik var 250de bi türlü randıman tutmadı ::)
A.C.D. bisiklet kullaniyor musun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Temmuz 23, 2014, 21:13:59 »
Ahmet bey belki arkadaş fiyat performans açısından iyi karar demiştir ...Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Kronlar dan başka ayrıca Trek fx şehir bisikletim ve Cube acid 29 dağ bisikletim var bisikletten anlamamaktan değil acemilik atma için alınmıştır Kronlar ve hala taş gibi kullanılmaktadır sizin kullandığınız bisikletler varsa hangi markaları kullandığınızı merak ettim ....

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 21:16:22

İyi sallamış Thule sitesine girin aracınızın marka modeli yazın size uygun olanını site gösteriyor zaten bakmayın siz honda servisine...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Temmuz 24, 2014, 14:39:45 »
A.C.D. bisiklet kullaniyor musun?

Aktif olarak kullanıyorum hemde yarın akşam Gölyaka yapıcaz yetiş ::)

Ahmet bey belki arkadaş fiyat performans açısından iyi karar demiştir ...Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Kronlar dan başka ayrıca Trek fx şehir bisikletim ve Cube acid 29 dağ bisikletim var bisikletten anlamamaktan değil acemilik atma için alınmıştır Kronlar ve hala taş gibi kullanılmaktadır sizin kullandığınız bisikletler varsa hangi markaları kullandığınızı merak ettim ....

Tolga bey siz olayı yanlış anladınız benim yorumunun ne ile alakalı olduğu gayet açık. Sizin aldığınız bisikleti küçümsemedim kaldı ki ekipten yeni başlayan bir arkadaşada xc 250 aldık. Bisikletten anladığınız belli o zaman bu yorumunda size abes gelmemesi lazım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Temmuz 24, 2014, 15:01:13 »
Konusalim. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Temmuz 24, 2014, 15:03:00 »
Aktif olarak kullanıyorum hemde yarın akşam Gölyaka yapıcaz yetiş ::)

Tolga bey siz olayı yanlış anladınız benim yorumunun ne ile alakalı olduğu gayet açık. Sizin aldığınız bisikleti küçümsemedim kaldı ki ekipten yeni başlayan bir arkadaşada xc 250 aldık. Bisikletten anladığınız belli o zaman bu yorumunda size abes gelmemesi lazım ;)
Kesinlikle yanlış anladım Ahmet bey ama önemli değil mevzu da mühim de değil zaten sağlıcakla..... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Temmuz 25, 2014, 01:17:32 »
Konusalim. ;)

Konuşma kısmını geçtiğimize göre haftasonu turdan fotolar paylaşırız inşallah ::)

Kesinlikle yanlış anladım Ahmet bey ama önemli değil mevzu da mühim de değil zaten sağlıcakla..... ;)

Aynen hocam bol pedallı günler ;)