0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araya bir gözlem ekleyeyim. Antalya'da çok güzel bisiklet yolları var ama bisikletli çok az maalesef.
hort gibi oldu ama yapacak bişey yok...şimdilik tek eksiğimiz bisiklet hariç hepsi öncelik bagaj taşıyıcı ve kask
Aracımıza uygun Thule'yi en uygun nereden alırız? İnternette biraz araştırdım ama amin olamadım.
Merkez bayisini aradım Honda Civic 2012 Sedan için arka taşıyıcı tavsiye etmiyormuş. Üst olursa iki bisiklet için minumum 440 Euro fiyat verdiler Bu iş yatar
TCT dostlarım ne zamandır oğlanla bana bisiklet almak istiyordum iki tane kron xc 250 aldık ancak Ankara içinde binemeyeceğiz Ankara dışında yayla evimiz var orada dağ tepe bineceğiz ancak benim corollaya nasıl bir taşıma sistemi almam lazım iki bisikleti taşımak için araç üstümü ? yada araç arkasımı ? Ankarada nerde bulurum Ankaralı bisikletçilere duyrulur.... Şimdiden yardımlarınız için teşekkürederim.
Teşekkürederim Uğur bey ancak linkteki satılanların yorumları pek iç açıcı değil biraz daha kaliteli en az iki yada üç bisiklet taşıyabilecek arka yada üst aparat lazım 200-300 TL aralığında olabilir ....Formumuzda bisikletçiler YOKMUUUUU !!!
kron çok sağlam markadir dogru karar vermişsiniz
Kardeşim yanlış anlama ama kronu ve özellikle xc250 doğru karar diye nitelemen beni gerçekten güldürdü Kron benim ve camianın gözünde ADALAR bisikletidir vakti zamanında adalara bi kaç tır bedava bırakıp kaçtılar diye düşünmekteyim şahsen Ayrıca xc 250 üst model olmasına rağmen xc 150den daha az rağbet görmekte ve ikinci eli daha ucuza gitmektedir bilinmeyen bir abdestsizlik var 250de bi türlü randıman tutmadı
A.C.D. bisiklet kullaniyor musun?
Ahmet bey belki arkadaş fiyat performans açısından iyi karar demiştir ...Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Kronlar dan başka ayrıca Trek fx şehir bisikletim ve Cube acid 29 dağ bisikletim var bisikletten anlamamaktan değil acemilik atma için alınmıştır Kronlar ve hala taş gibi kullanılmaktadır sizin kullandığınız bisikletler varsa hangi markaları kullandığınızı merak ettim ....
Aktif olarak kullanıyorum hemde yarın akşam Gölyaka yapıcaz yetiş Tolga bey siz olayı yanlış anladınız benim yorumunun ne ile alakalı olduğu gayet açık. Sizin aldığınız bisikleti küçümsemedim kaldı ki ekipten yeni başlayan bir arkadaşada xc 250 aldık. Bisikletten anladığınız belli o zaman bu yorumunda size abes gelmemesi lazım
Konusalim.
Kesinlikle yanlış anladım Ahmet bey ama önemli değil mevzu da mühim de değil zaten sağlıcakla.....