0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TCT dostlarım ne zamandır oğlanla bana bisiklet almak istiyordum iki tane kron xc 250 aldık ancak Ankara içinde binemeyeceğiz Ankara dışında yayla evimiz var orada dağ tepe bineceğiz ancak benim corollaya nasıl bir taşıma sistemi almam lazım iki bisikleti taşımak için araç üstümü ? yada araç arkasımı ? Ankarada nerde bulurum Ankaralı bisikletçilere duyrulur.... Şimdiden yardımlarınız için teşekkürederim.
tavan taşıyıcısı alırsan , belki daha sonra kayak yapmakta isteyebilirsin, atnı platforma kayakatutucuları da monte edebiliyorsun, bir taşla iki kuş yani....ancak tavanda bisiklet hızlı gitmene engeldiraerodinamizm ve oluşabilecek vınlama seslari dolayısıylaeğer kayaklarla işim olmaz diyorsan arkaya takılanlar daha kullanışlı sanırımpek çok büyük markette ve gayet uygun fiyatlarla bununabilir, ama istersen internetten al daha hesaplı olur
Arkaya bagaj kapagina takilan tipten kullandik 180km arabanin aero dinamigini bozuyor ve arka stoplar gozukmuyor bisikletin lastiginden dolayi ve baya ses yapiyor. Amacim almaniza engel olmak degil sadece bilginiz olsun babam 1defa kullandiktan sonra hemen satti tasiyiciyi
bisiklet arabanın üstüne de takılsa , arkasına da takılsa , taktıktan sonra her halûkarda 90 km/saat hızı geçmeme kriteri var diye biliyorum . konfor bozulacaktır .arkaya asmak için link buldum : http://www.hepsiburada.com/liste/bisiklet-bagaji/department.aspx?categoryId=20024985
İşte böyle bir şey lazım dostlarım.........
Orjinal aksesuar düşünmez misiniz Tolga Bey. Resimde gösterdiğiniz gibi olanı da var diye biliyorum.
Teşekkürederim Kemal Abi dediğin gibi araç üstü daha iyi hem Aspen ' e giderken kayak takımlarımıda takarım üste Şaka bir yana haklısın abi araç üstü alayım ben ileriye dönük bir taşla iki kuş dediğin gibi ...Birde Kemal abi link verseydin ...Ellerinden öpüyorum Kemal Abi.
Aramizda kalsin bu isi Ahmete (ACD) sorun
sağolun ahmet beye sormadan işi neticelendirdim