0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerici yada değil Kemal amca ülkeyi en hızlı ilerleten hangisiyse ona bakacan.
TopçuKışlasını tarihe gömmeyecekler hak ettiği güzellikte bir yere sahip edecekler. Her neyse biz burda klavye başında boşu boşuna parmaklarımızı yorarız ancak. Cümleten kolay gele.
...Piyasada onca yalan haber dönerken kesin konuşmak yanlış olur be abim çıkar kokusu elbet ortaya bekleyelim görelim. Elimden gelen tek şey Milletim ve Vatanım için Dua etmektir. Selametle
İlerleme sadece zenginin cebine giren paranın artması ile mi oluyor?Fikir ve düşünce ve basın özgürlüğünde dünya genelinde Swaziland'ın bir basamak üstünde olduğumuzdan haberiniz var mı?
İstanbul' da her taraf plaza oldu Elhamdülillah. Daha ne olmasını bekliyorsunuz ki? Gidin bakın Swaziland' a acaba hiç plazaları, biber gazları var mı?
Bizim insanımız abartıyı sever , nerde kalabalık oraya üşüşürler zaten..İki tarafta da suç var
çok uzun konuşmayı sevmeyen ve yapılacak olan tartışmaların hiç bir yere varmayacağını bilen biri olarak, Sizlerin bir haftada düşündüğü şeyi, Koca bir ülkeyi 3 dönemdir yöneten bir hükümet hesap edemiyecek mi? yapmayın Allahınızı severseniz kendinizi kandırıyorsunuz.
Abi ağaç bahane hesabı.Ortalık karışsın yeter Çoğu yılbaşında çam ağaçlarını katlediyor O kadar abilerimiz şehit olurken nerdeydiler ? Ersin abininde dediği gibi hem halk hem yönetim suçlu.Bunu herkesin okumasını tavsiye ediyorum.http://haber.mynet.com/sosyal-medyada-bilgi-kirliligi-699892-foto-analiz/?utm_source=Mynet_HomePage
ElhamdüRillah değilmiydi yawv