Gönderen Konu: Taksim Gezi Parkı #direngeziparkı  (Okunma sayısı 5744 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Taksim Gezi Parkı #direngeziparkı
« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2013, 11:44:54 »
Bu protestolarin sebebi nedir?
Eylem  İstanbul da bulunan gezi parkının  yok edlip yerine alışveriş binası yapılmak istenmesi ancak. Bir anda 33 silahsız askeri vurulan,geçmişte aydınları  otelde yakılan ve sınırları hallaç pamuğuna dönen bu halk ses çıkamadı da nasıl oluyorda bu hale geldi.
İlginç ve çok üzücü bir oyunun ortasındayız.....

Reyhanlıda 3. perde oynanan oyunda 4.perdedeyiz......
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 01, 2013, 11:44:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 01, 2013, 11:50:34 »
önemli bilgi:

edindiğim bilgilere göre polis galatasaray lisesi, tophane ve karaköy arasında kalan bölgede eylemciler üzerine yeni bir gaz sıkmaya başlamış ve maruz kalanlarda ciddi şekilde kusma reaksiyonu gözlemleniyormuş. eyleme katılmayı düşünen varsa bireysel olarak hareket etmek yerine plân ve programı bulunan, kendi içerisinde görev dağılımı bulunan bir gruba dahil olsun. mümkün oldukça yiyecek ve astım ilacı ulaştırmaya çalışsın. dünden beri direnenler var. bu arada chp'nin mitingine katılmayın, şu anda hiç zamanı değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 01, 2013, 12:01:38 »
Eylem  İstanbul da bulunan gezi parkının  yok edlip yerine alışveriş binası yapılmak istenmesi ancak. Bir anda 33 silahsız askeri vurulan,geçmişte aydınları  otelde yakılan ve sınırları hallaç pamuğuna dönen bu halk ses çıkamadı da nasıl oluyorda bu hale geldi.
İlginç ve çok üzücü bir oyunun ortasındayız.....

Reyhanlıda 3. perde oynanan oyunda 4.perdedeyiz......

Bence de sorgulanmasi gereken nokta tamda burasi iste. Bence halk iradesinden cok bazi gruplarin gazi ( Polislerin kullandigi RTE gazindan bahsetmiyorum) var bu protestolarda.
Ulusalcilar orgutculer elele Tayyibe karsi, "direniscileri" destekleyip gonulden selam verenler hazir bukadar kenetlenmisken bugunun anisina bu sefere mahsus imraliya selam gondermeyi unutmasinlar.
Allah sonumuzu hayiretsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 01, 2013, 12:12:13 »
kadir bey olayların içinde değilsiniz, ulusal tv yayınınız da yoksa herhangi bir türk medya kuruluşundan öğrenme şansınız da yok, yaptığınız yorum çok üzücü. bu direniş faşizme karşı halkın daha fazla boyun eğmeyeceğinin göstergesidir. bu direniş sadece bir ağaç için avm için değil, bir sadrazam tavırlı diktatörün kendi halkına düşman gibi davranıp, kimyasalı basıp susturamayacağının kanıtıdır. bütün dünya bu ayaklanmaya sahip çıkarken bu forumda provokasyon olarak nitelendirilmesi çok acı verici bir durum. direnenler arasında kimler olduğunu görseniz siz de anlarsınız. teyzeler, amcalar, vatanına sahip çıkmak isteyen herkes orada. kimler olmadığını ben söyleyeyim ama size, şakirtlerin hiçbir tanesi yok meydanlarda. arkasına sığındıkları tayyip amcalarının durumu vahim, rte rüzgarı eserken hepsi orada burada atıp tutuyorlardı. şimdi hiçbiri yok ne sokakta ne internet ortamında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 01, 2013, 12:32:57 »
Bazen olaylari disardan izlemek daha net gormenizi saglar. Ben iki tarafida desteklemiyorum. Ne bu olaylari baslatanlari destekliyorum ne de olaya bu kadar barbarca mudahele eden hukumeti destekliyorum.
Keske boyle olaylar hic olmassa ve huzur icinde insanlar isine gucune baksa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Svenska Aeroplan Aktie Bolaget
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 01, 2013, 12:35:30 »
Gezi parkı direnişi; hiç sayılmaya, iktidar tarafından aşağılanmaya, rte ve onun kullarının kibirine, onursuzlaştırmaya ve hepimizin yaşamına mudahaleye karşı topluca bir halk hareketidir.
ortada korkacak bir şeyde yoktur. İktidar yanlısı bilgi kirleticiler sosyal medya üzerinden, insanları korkuya salacak bazı açıklamalar yapıyorlar zaman zaman. Bunlara itibar etmeyin. Taksimde coşku var, birlik var, özgürlük mücadelesi var. Ulasal medyamızda ise Vedat Milor la kuzu yahni tarifi var.
Dün gece geç saatlere kadar Taksimdeydim, üfürükten yazmıyorum.
Lütfen başka bir dünyanın mümkün olacağına inanın...
SAAB 9.3 LPT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 01, 2013, 13:00:55 »
"Bu dünya iki şeyden yıkılacak. Bir binadan, bir de zinadan. Allah sonumuzu hayır etsin."

- Erkan Can, Gemide

Zinadan hiç bir şey olmaz korkma
tarih boyunca hep vardı, ama hiç dünya yıkılmadı

Tayyeap bilseydi millet bu kadar ayılacak yasaklarmıydı Alkölü ::)

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Bence bu basit bir orman koruma hareketi değil
Halkın sabrının taştığını gösteren;  bu gerici zihniyete ve yönetime karşı ilk ciddi tepki
umarım hareket çığ gibi büyür ve bu hükümetin sonunu getirir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 01, 2013, 13:21:06 »
Bence bu basit bir orman koruma hareketi değil
Halkın sabrının taştığını gösteren;  bu gerici zihniyete ve yönetime karşı ilk ciddi tepki
umarım hareket çığ gibi büyür ve bu hükümetin sonunu getirir

Kesinlikle öyle aynen Kemal amca... azıttı bunlar iyice.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 01, 2013, 13:22:48 »
Fransa da, öğrenciler hakkında çıkan bir yasa sonucu, 3milyon kişi ayaklandı, 6 öğrenci hayatını kaybetti, ve yasa geri çekilmek zorunda kalındı.

-Bizim şehidimizin hatırasına sövüldü,
-Bölücübaşı şerefsiz apo, mecliste sayın öcalan oldu, meclise bildiri yayınladı, adam yerine konup siyaset yaptırıldı.
-Silahlı kuvvetler asimile edildi, tamamen kadrolaşıldı.
-Ya bizdensin, ya yoksun denilip, yanlı olmayanlar ya sürüldü, ya hapse atıldı.
- Ve açın bakın televizyonu, hiç bir kanal bu olanlardan hiç bahsetmedi. BBC nin verdiği haber süresi kadar, bizim doğan grubunun kanallarında haber verilmiyor. Şimdi bakıyorum, yemek tarifleri, çizgi filmler, vs. vs., saçma sapan yayınlar var. Çevremdeki arkadaşlardan takip ediyorum, Tüm türkiye örgütlenmekte, insanlar cesaret ve bir ışık gördü sonunda. Yıllardır feryat figan içindeydik, sonunda bi gezi parkı sayesinde ayıldık.
Bu zamana kadar, bu i grubu elmalardan, galaxyleri , akıllı telefonları kullananlardan, elinde sürekli interneti kurcalayıp oynayanlardan nefret ederdim, ama şu an ona bile şükrediyorum. Çünkü internet kanalı olmasa, hakikaten ülkedeki bütün gelişmelerden habersiz olacağız. Ve her zaman oılduğu gibi bir suni gündemle, yine olayları saçma sapan yerlere kaydıracaklar.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 01, 2013, 13:27:15 »
Alıntı
-Bölücübaşı şerefsiz apo, mecliste sayın öcalan oldu, meclise bildiri yayınladı, adam yerine konup siyaset yaptırıldı.
buna  imkan verenlere zemin hazırlayanlara lanet olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 01, 2013, 13:28:34 »
buna  imkan verenlere zemin hazırlayanlara lanet olsun
Abi en başından beri bas bas bağırıyoruz, bu adamı meclise sokacaklar, parti başkanı olacak bu, senelerdir buna zemin hazırlıyorlar. Bu nedir ya!
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2013, 14:14:02 »
şu an itibariyle izmirde de tencere tava protestoları başladı
her kes balkonlara çıkmış, tencereleri tavaları birbirine vurarak hökümeti protesto ediyor
caddelerde dolmaya başladı, hatay caddesi maç sonrasından beter oldu
gürültü o kadar yüksekki zavallı kedim korkup saklandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 01, 2013, 14:34:03 »
Bu projede chp' ninde imzasi olmasina ragmen karsi cikiyor, amac uzum yemek degil bagciyi dovmek.
1994 oncesi istanbul ve sonrasi
Istanbul'lular iyi bilir cesmeden su icmeyi birakin, akan cesme bulmak mumkunmuydu ?
Demirelin dedigi gibi" istanbul'un suyu vardida biz mi ictik"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 01, 2013, 15:11:19 »
kadir bey olayların içinde değilsiniz, ulusal tv yayınınız da yoksa herhangi bir türk medya kuruluşundan öğrenme şansınız da yok, yaptığınız yorum çok üzücü. bu direniş faşizme karşı halkın daha fazla boyun eğmeyeceğinin göstergesidir. bu direniş sadece bir ağaç için avm için değil, bir sadrazam tavırlı diktatörün kendi halkına düşman gibi davranıp, kimyasalı basıp susturamayacağının kanıtıdır. bütün dünya bu ayaklanmaya sahip çıkarken bu forumda provokasyon olarak nitelendirilmesi çok acı verici bir durum. direnenler arasında kimler olduğunu görseniz siz de anlarsınız. teyzeler, amcalar, vatanına sahip çıkmak isteyen herkes orada. kimler olmadığını ben söyleyeyim ama size, şakirtlerin hiçbir tanesi yok meydanlarda. arkasına sığındıkları tayyip amcalarının durumu vahim, rte rüzgarı eserken hepsi orada burada atıp tutuyorlardı. şimdi hiçbiri yok ne sokakta ne internet ortamında.
:alkis:  :alkis:
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 01, 2013, 15:16:07 »
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 01, 2013, 15:17:46 »
Bu projede chp' ninde imzasi olmasina ragmen karsi cikiyor, amac uzum yemek degil bagciyi dovmek.
1994 oncesi istanbul ve sonrasi
Istanbul'lular iyi bilir cesmeden su icmeyi birakin, akan cesme bulmak mumkunmuydu ?
Demirelin dedigi gibi" istanbul'un suyu vardida biz mi ictik"
:alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 01, 2013, 15:37:21 »
Konu dışında ki mesajları temizledim. Konu içeriği dışına çıkılmamasını rica ediyorum.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 01, 2013, 15:51:13 »
  Hesap kitap hatası yaptın rte. Halk erken patladı dmi ? Gerçekleri görüyordu ama polisinle döverek medyanla pıstırarak susturuyordun. O devir kapandı. Türk tarihinin kara listesindeki hainlerde senin de adın var artık.
  Bu arada facebook ve twitter'ı da engellemişler ben giremiyorum. Direniş oldu diriliş ;)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 01, 2013, 15:54:49 »
Twitter ve Facebook'taki yavaşlığın sebebi belli .
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 01, 2013, 15:57:15 »
ATAMIZ ayyaş ya !!! o yüzden gerçekleri 89 yılönce gördü. 85 yıl önce o yüzden hitabeyi okudu. Ahhh ahhh ATAM erken kaybettik seni. Bugün zaman zaman gözlerim doluyor sensizlikten. Ama bize gemicik değilde Cumhuriyet mirası bıraktığın için teşekkür ederim. Biz bu yoldan ayrılmayacağız.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.