0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde şunu düşünsek fena olmaz. Bu adamlar siyasetçi vardır elbet bildiği oralara geldiylerse o kapasteye sahiplerse vardır elbet hesapları. Düşünemediğimiz bilmediğimiz çok şey vardır. İlk görüşte yanlış glen bir şey belki doğrudur. Ama yooook bizim halkımız her şeyi bilir hemde en iyisini. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi bilir. Provakasyonlara hiç gelemez
Park ağaç vs önemli değil benceasıl önemli olan halkın artık baş kaldırmasıtutucu gerici yönetimlerin devrilmesinin başlangıcıdır bu
bak sende bizim halkımızdansın sende çok biliyorsun görüldüğü üzere tencere dibin kara seninki benden kara kardeşim
çok uzun konuşmayı sevmeyen ve yapılacak olan tartışmaların hiç bir yere varmayacağını bilen biri olarak, Sizlerin bir haftada düşündüğü şeyi, Koca bir ülkeyi 3 dönemdir yöneten bir hükümet hesap edemiyecek mi? yapmayın Allahınızı severseniz kendinizi kandırıyorsunuz.
GeziParkın yerine tarihimizi dikecekler. Daha bir çok kişi oraya ne yapılacağını bile bilmiyor ama lafa geldiğinde ortalığın anasını ağlatıyoruz. Çok süper gaza geliyoruz bir halk olarak GAZI seviyoruz. Ortalıkta dönen yalan haberin haddi hesabı yok. Yalan söyleyeni sevseler böyle olmazdı zaten. Kimi mevzuyu Atatürk'e getiriyor kimi mevzuyu hükümete getiriyor. Kimi lanet terör örgütüne getiriyor yani ağzı olan konuşuyor. Ölen onlarca ŞEHİD e kimse isyan etmiyorsa kesilen üç kuruşluk ağaçlara isyan ediyorlar. "Dün alkol yasağına isyan edenler bu gün doğa ile alakalı Hadis-i Şerif paylaşıyor " Biriler gitsin eskiden ülkede kesilen ağaç ve ekilen ağaç sayısına baksın. Birde şimdiye baksın ve görsün. Mevzuyu madem bu kadar dar görüyorsunuz o zaman gidin bakın. Köyleri yaylaları görmeyenler konuşmasınlar Her neyse bu olaylara TCT nin kayıtsız kalmayacağını biliyordum... Girdim ve gördüm Hadi hayırlara vesile ola inşAllah.
Gerici yada değil Kemal amca ülkeyi en hızlı ilerleten hangisiyse ona bakacan.Bilmediğimiz şeylerde vardır demek bilmişlikse sizle biz hiç anlaşamayız Ayrı dilleri konuşuyoruz.
neyse ben her görüşe saygı duyan bir insan olarak sizlerede saygı duyuyorum yasaklara twitter ve facebookta eklendiğine göre ben artık sizden olmayan. Diğer yüzde 50 ile eylemlere destek vermeye gideyim saygılar sana göre büyük bana göre küçük sana göre güzel bana göre değil
gezi parkına tarih dikecekler ?topçu kışlasının tarihini biliyor musun??zamanında kimlere hizmet ettiğini??
Aynen abi saygıda kusur etmemek lazım. Teşekkür ederim. Saygılar.>> Yasaklar hiç fena olmamış renkli medyaya ek olarak halkımız birde ordan galeyana geliyordu en azından oradaki yalan haberler engellenmiş olur Gerçi ben yine giriyomda
ben açıklıyacaktımda gerek duymadım anlayana sivre sinek saz anlamayana davul zurna az :)diyorum ya sen baya bir bilgilisin orayada girmeyi biliyorsun hadi esen kal
Bunun ağaç sevgisi ve doğayı korumak amaçlı olduğundan eminmisiniz?Bu gericileri düşürmek falan filan yazanlar var.Hükümetler mitingle,vur kırla değil seçimle düşer.Dinle uyuşturulmuşlar bu partiye oy veriyor yazanlar var.Haddinizi bilin seçmenlere bunu diyemezsiniz.Dine hakaret edemezsiniz.Site yöneticileri bu nasıl iştir.Resmen bazı arkadaşlar kendi ideolojilerini dayatmaya çalışıp,zihniyetlere hakaret ediyor.Bunlar yanlış işler.
Abim saygı duyuyorum diyorsunda boş diyorsun be. Git icraatını yap saygıda kusur etmek istemem. Mevzu kişisel olmasın. Kişisel olacaksada yüz yüze olsun Zamanla tanırsın forumuda yöneticilerin bir kısmınıda
Gerici yada değil Kemal amca ülkeyi en hızlı ilerleten hangisiyse ona bakacan.
Abi en başından beri bas bas bağırıyoruz, bu adamı meclise sokacaklar, parti başkanı olacak bu, senelerdir buna zemin hazırlıyorlar. Bu nedir ya!
Bu projede chp' ninde imzasi olmasina ragmen karsi cikiyor, amac uzum yemek degil bagciyi dovmek.1994 oncesi istanbul ve sonrasiIstanbul'lular iyi bilir cesmeden su icmeyi birakin, akan cesme bulmak mumkunmuydu ? Demirelin dedigi gibi" istanbul'un suyu vardida biz mi ictik"
GeziParkın yerine tarihimizi dikecekler...
...Ulusal medyamızda ise Vedat Milor la kuzu yahni tarifi var...
Ben zekiyimdir.Zaten tanıdım.Emin olun.
ilerleten mi gerileten mi....?(alkol yasağı ne iş bu devirde)bunca yılda kaç fabrika açıp kaç kişiyi istihdam ettilereğitim düzeyi bir türlü yükselmedi memlekettebu yüzden cahil insanlar oy verip bunları icraatın başına geçiriyorlar
Adam derken?Türkiye' de muhalefet bu kadar mal olduğu için geliyor ya bunlar zaten başımıza. ;)İşte tarihi bina kılıfıyla AVM dikileceği gerçeğini idrak etti millet diye düşünüyorum ben de. ;)FB' nin yeni teknik direktör meselesi var bir de.