0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erzurum toyota servisi ikbal Plazaya götürmeyin!
Terliklerimi bile götürmem oraya.Ama oradaki servisin tutum nedeni farklı.En yakın rakibi Sivas'ta olan plaza olduğundan tamamen "yersen" modundalar.Servis olayı çok önemli gerek arkadaşımızın başına gelen bir şeyde gerekse genel bakım konusunda.Yani o parayı talep edebilirlerdi sizden garantiye girmiyor bu deyip.
Para varsa iş var..
Arkadaşlar 2009 1.6 comfort mmt aracımı, üç gün önce bursa çavdarlı toyota servisine vites değiştirirken gelen tak tuk seslerini şikayet için götürdüm. aynı sebepten geçen sene de gitmiştim araca kalibrasyon yapmışlardı ve düzelmişti. bu sefer araba yaklaşık 2 saat içeride kaldı. daha sonra müşteri temsilcisi geldi ve: mehmet bey aracınızın debriyaj seti, ecu denilen alet ve ekümülatörünün (yanlış hatırlamıyorsam ismini) değişmesi gerek. bunların hepsi 4000 küsur tutuyor (tam burada ben şok içerisindeyim) dedi. ama biz bunu müşteri memnuniyeti için ücretsiz yapacağız dedi. ben şokun da tesiriyle nasıl yani dedim. adam tekrar müşteri memnuniyeti dedi. ben de bu şanzumanlarda sorun mu var ki dedim adam tek tük çıkıyor bu yüzden ücretsiz değiştiriyoruz dedi. ben de derinden bir ohh çekerek çok teşekkür ederim dedim. toyota nın hatalı araçlarını geri çağırıp hatayı düzelttiğini duyuyordum ama yurt dışında oluyor sanıyordum böyle şeyler. bir kez daha toyota aldığım için çok şanslıyım dedim kendi kendime. çünkü başka bir firma olsaydı bunu yapar mıydı bilmiyorum. sizlerle paylaşmak istedim.
Çavdarlı olması şaşırttı ama olması gerekeni yapmışlar bence, o kadar kötünün içinde olması gerekeni yapan olduğunda çok iyiymiş gibi gelebiliyor insana...
Hayırlı olsun Mehmet bey. Güle güle kullanın aracınızı